ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Περιμένουν όλοι... περιμένει και το σωματείο

Αναμένουν τα ευρήματα του ελεγκτικού οίκου στον έλεγχο των οικονομικών

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Για να έχουμε πλήρη εικόνα των εξελίξεων στο ΑΠΟΕΛ σε διοικητικό επίπεδο, προσπαθήσαμε να μάθουμε και την θέση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ. Η πραγματικότητα είναι ότι η ηγεσία του σωματείου δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει την θέση της.

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Κυριάκος Ζιβανάρης και οι συνεργάτες του θα περιμένουν να μάθουν τα ευρήματα του ελεγκτικού οίκου στον έλεγχο των οικονομικών της Εταιρείας που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη και ανάλογα θα τοποθετηθούν.

Τα όποια ευρήματα του οικονομικού ελέγχου θα βοηθήσουν το Σωματείο στη λήψη της απόφασης για ανανέωση ή όχι της σύμβασης με την Εταιρεία για την διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Γίνονται σκέψεις για να μπουν πολύ καλύτεροι όροι, όσο το δυνατόν καλύτεροι για το Σωματείο.

Γιατί τον Αύγουστο

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ έχει το δικαίωμα να ενημερώσει μέχρι τον Αύγουστο για την πρόθεση ανανέωσης της σύμβασης διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος με την Εταιρεία «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο». Η συμφωνία ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2022, αλλά το Σωματείο έχει το δικαίωμα εννιά μήνες νωρίτερα να ενημερώσει αν δεν επιθυμεί ανανέωση της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση