ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Πλησιάζει το... ξεκαθάρισμα

Οι «γαλαζακίτρινοι» αναμένουν την απάντηση του Ιορδανού

Ανοιχτό παραμένει το κεφάλαιο Μούσα Αλ Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ, με τους «γαλαζοκίτρινους» να αναμένουν την απάντηση του Ιορδανού για την πρόταση που του έκαναν για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ προνοεί μια σημαντική αύξηση στις απολαβές του Ιορδανού άσου και το μπαλάκι τώρα βρίσκεται στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Το θέμα είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει πριν τον 15αυγουστο καθώς οι «γαλαζοκίτρινοι» αναμένουν να απαντήσει ο Ιορδανός μέσα στις επόμενες μέρες, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ουσιαστικά ανοιχτά.

Το δεδομένο είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμεί με τα χίλια την παραμονή του Τάμαρι στον ΑΠΟΕΛ και ελπίζει ότι θα απαντήσει θετικά ο Ιορδανός στην πρόταση ανανέωσης. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία για ανανέωση τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» θα επιδιώξουν να πουλήσουν τον Ιορδανό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, κοστολογώντας τον ποδοσφαιριστή κοντά στα 2,5 εκατομμύρια.

Στον ΑΠΟΕΛ είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Σίγουρα, το καλύτερο σενάριο είναι να υπογράψει την ανανέωση ο Τάμαρι. Όμως σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο και στη συνέχεια υπάρξει πώληση του ποδοσφαιριστή τότε οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κινηθούν για τον αντικατάσταση του με παίκτη από το πάνω ράφι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X