ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Πέντε εκατομμύρια λόγοι

Είναι από άλλη πάστα φτιαγμένος ο Μαροκινός

Ανδρέας Μιχαήλ

Αν και μόλις που ξεκινήσαμε τη σεζόν, με τη μεταγραφική περίοδο να ολοκληρώνεται, η περίπτωση του Ανουάρ, μας αναγκάζει να ασχοληθούμε με τις προσθήκες που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι κυρίως όσον αφορά το ποιος θα διαδεχθεί τον Μαροκινό αμυντικό χαφ.

Ακούγεται μεν περίεργο, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει τους ιθύνοντες κυρίως για το γεγονός ότι οι της Βαγιαδολίδ, δεσμεύουν τον παίκτη με μια ρήτρα της τάξης των 5 εκ. ευρώ. 

Θέλοντας όμως και μη, το ντεμπούτο με την γαλαζοκίτρινη κόντρα στην ΑΕΛ, δημιουργεί την ανάγκη 5 εκατομμυρίων λόγων για να βρεθεί ένας τέτοιος παίκτης στο ρόστερ του 21-22.

Ήταν δε τέτοια η προσφορά του ή αν θες η μεστή εμφάνιση του, που ο Ανουάρ με το καλημέρα ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις για τη θέση του αμυντικού χαφ και τους παικταράδες που υπηρέτησαν τον ΑΠΟΕΛ από άξονα... με πρώτο καλύτερο τον τεράστιο Μοράις. 

Είναι πάρα πολύ νωρίς για να επικεντρωθείς σε ένα ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό που θα γράψω σήμερα, δεν είναι τα στοιχεία ή χαρακτηριστικά που έχει ο Ανουάρ, αλλά τα όσα μπορεί να προσφέρει ένας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση.

Σαφώς η επιλογή του Ανουάρ, είναι από το πάνω ράφι, αφού έχει έρθει να κάνει τη διαφορά. Το γεγονός ότι τον διεκδικούσε μέχρι τελευταία στιγμή ο Παναθηναϊκός, αυτό λέει πολλά.

Όπως και να έχει, δεν είναι μόνο τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που προκάλεσαν την μεταμόρφωση στον ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι και η ικανότητα ενός ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά τη θέση του αμυντικού μέσου, του κεντρικού κόφτη, αλλά και την ικανότητα που έχει στο παιχνίδι του, να δημιουργεί και να κουβαλά μπάλα.

Καθόλου τυχαία δεν είναι και η ρήτρα που έχει βάλει η Βαγιαδολίδ, όπου αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. . Είναι ηλίου φαεινότερο, πως ακόμη και σε μια μέτρια προς κακή του μέρα ο Ανουάρ, έχει να προσφέρει αρκετά στον αγωνιστικό χώρο για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ο συνδετικός κρίκος που έψαχναν στον Αρχάγγελο, που να μπορεί να ενώσει άμυνα, κέντρο και επίθεση,

Συμπερασματικά, καταλήγουμε πως τα 5 εκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά και έτσι στον Αρχάγγελο, πρέπει να βγουν ξανά, από τώρα στην αγορά για τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά σε αυτή τη θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X