ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Πέφτει κράξιμο στον Ντεν Χάαγκ:«Τα βλέπει και δεν κάνει τίποτα»

Δέκτης κριτικής ο προπονητής του Άγιαξ

Όπως γίνεται από την καλή του πλευρά με τον ΑΠΟΕΛ, το 0-0 του ΓΣΠ με τον Άγιαξ έφερε κράξιμο για τον Έρικ Τεν Χάαγκ και τις επιλογές του στη Λευκωσία.

Οι αντικαταστάτες των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ, Φέλτμαν και Μάριν, δεν ανταποκρίνονται στους ρόλους τους αλλά συνεχίζουν να παίζουν

ΑΠΟΕΛ: Ο Άγιαξ δεν θα επαναλάβει τέτοια εμφάνιση

Ο αρχισυντάκτης του αθλητικού στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας «De Telegraaf», Valentijn Driessen, αφιέρωσε το editorial στον τεχνικό των νταμπλούχων Ολλανδίας και τα σχόλιά του μόνο κολακευτικά δεν τα λες.

Η κριτική του εστιάζεται στο γεγονός πως ο Τεν Χάαγκ έκανε κάποιες επιλογές φέτος που φανερά δεν αποδίδουν όμως επιμένει σε αυτές χωρίς διάθεση να αλλάξει πράγματα. Το ίδιο κάνει και μέσα στα ίδια τα παιχνίδια, που ενώ βλέπει κάτι να μη λειτουργεί επιμένει σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως οι αντικαταστάτες των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ, Φέλτμαν και Μάριν, δεν ανταποκρίνονται στους ρόλους τους αλλά συνεχίζουν να παίζουν ενώ θεωρεί και ακατανόητη την επιλογή να βάζει τον Μαζραουί στα χαφ τη στιγμή που είναι δεξί μπακ. Το γεγονός πως την ώρα που μετατοπίστηκε στη μεσαία γραμμή δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη, αξιοποιείται ως επιχείρημα για το λανθασμένο της επιλογής.

Τέλος χαρακτηρίζει ως «φθηνή δικαιολογία» την αναφορά στο γεγονός πως έλειψε ο Πρόμες αφού μέχρι τώρα στα έξι επίσημα ματς που προηγήθηκαν μόνο σε δυο τον είχε βασικό.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Προπό

Προπό

Μετά τις δηλώσεις Ουζουνίδη οποιαδήποτε πρόβλεψη θυμίζει τυχερά παιχνίδια
 |  ΑΠΟΕΛ
X