ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τα δυο πακέτα οικονομικής ενίσχυσης (vid)

Όλα όσα έγιναν στη δημοσιογραφική διάσκεψη

Το ΑΠΟΕΛ σήμερα παρέθεσε δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού κέντρου «Ta Meri Finance Αρχάγγελος» κατά την οποία παρουσιάστηκαν προς τον κόσμο τα σχέδια οικονομικής ενίσχυσης.

Η διοίκηση της ομάδας ψάχνει τους τρόπους που θα την βοηθήσουν να αντεπεξέλθει στο οικονομικό, ώστε η χρονιά να κυλήσει ομαλά. Επί αυτού ήταν ήδη γνωστό πως θα ζητήσει απ’ τον κόσμο της ομάδας να συνδράμει σε μια προσπάθεια εξεύρεσης επιπλέον πόρων. 

Το 24sports ήταν στη δημοσιογραφική διάσκεψη και σας μετέφερε όλα όσα έγιναν. 

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη, μίλησε πρώτος αναφέροντας ότι η διάσκεψη είναι αποκλειστικά για το οικονομικό κομμάτι και έκανε μια ιστορική αναδρομή από την μέρα που ανέλαβε ο ίδιος. "Το μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο το αφήνει η μη παρουσία μας σε ευρωπαϊκό όμιλο. Πρέπει φέτος να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να επιστρέψουμε στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος".

Μετέπειτα έκανε κάλεσμα στον κόσμο για στήριξη, ενώ αποκάλυψε ότι η κυπριακή ομάδα που είναι προς πώληση είαι το ΑΠΟΕΛ: "Δεν κρυφτήκαμε ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας για αυτό θα το πω γιατί βλέπω από χθες κάποια δημοσιεύματα για μεγάλη κυπριακή ομάδα ότι πωλείται, αυτή η ομάδα είναι το ΑΠΟΕΛ, αναθέσαμε σε επαγγελματίες να μας βρουν επενδυτή. Δεν κρύβομαι". 

Στη συνέχεια ο κ. Πετρίδης αναφέρθηκε στα σχέδια οικονομικής ενίσχυσης: "Το πρώτο σχέδιο ονομάζεται "το μεγαλύτερο σολντ άουτ στην ιστορία και θα είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ". Θα είναι εισφορά για τον μεγαλύτερο αγώνα, εικονικού αγώνα. Θα είναι η ελάχιστη προσφορά των 20 ευρώ, για να σημειώσουμε το σολντ άουτ πρέπει να φτάσουμε τα 23 χιλιάδες εισιτήρια. Ένα άτομο μπορεί να αγοράσει όσα εισιτήρια θέλουν. Θα στείλουμε και ένα μήνυμα στους αντιπάλους μας, ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να γεμίσει το μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου. Αυτό έχει ως στόχο να γίνει μέχρι τις 31/12/2023. Το δεύτερο σχέδιο είναι για 500 άτομα που μπορούν να προσφέρουν περισσότερο και είναι 1000 ευρώ τον μήνα για τρεις μήνες. Έχουμε προγραμματίσει στις 28/12 χοροεσπερίδα που θα ανακοινώσουμε στις επόμενες 48 ώρες το σχήμα." 

Τον λόγο εν συνεχεία πήρε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Ζιβανάρης, ο οποίος έκανε κάλεσμα στον κόσμο για μαζική στήριξη: "Δεν είναι ώρα για να ρίξουμε ευθύνες, είναι ώρα να στηρίξουμε την ομάδα, μας χρειάζεται το ΑΠΟΕΛ. Είναι ξεκάθαρο ότι από αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε δύο εκατομμύρια και ξεκάθαρα θα πάνε στο payroll των παικτών. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας, από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους".Για τυχών μεταγραφές: "Δεν υπάρχει για την ώρα κάτι το χειροπιαστό, δεν αποκλείω το οτιδήποτε, μια προσθήκη διαφορετική. Και για να προλάβω κάποιους, εμείς θα είμαστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας". 

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε σε μία περίπτωση επενδυτή από την Ουκρανία και χρειάστηκε να πάει σε εμπόλεμη ζώνη βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. 

Κλείνοντας ο Πρόδρομος Πετρίδης αποκάλυψε ότι την τελευταία χρονιά μπήκαν οκτώ εκατομμύρια στα ταμεία του ΑΠΟΕΛ με προσπάθεια της διοίκησης, αναφερόμενος στην κριτική που έγιναν στον ίδιο και το ΔΣ του. 

Δείτε και σε βίντεο την παρουσίαση των σχεδίων οικονομικής ενίσχυσης: 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τα πακέτα της τελικής φάσης και τη μέχρι τώρα προπώληση, έχουν εξασφαλισμένη θέση κοντά ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ