ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Παράπλευρες απώλειες

Ο τραυματισμός του Γκέτζογλου και μισό μύριο που έκανε φτερά

24sports team

info@24sports.com.cy

Σαν να μην έφτανε η κακή εμφάνιση των «γαλαζοκιτρίνων» και το τραγικό αποτέλεσμα, ήρθε και ο τραυματισμός του αμυντικού μέσου ο οποίος θα περάσει από περάσει από εξετάσεις σήμερα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι απαραίτητος και ενδεκαδάτος για τους πρωταθλητές στην φετινή σεζόν καθώς η απόδοση του είναι σταθερή και παιχνίδι με παιχνίδι καλύτερη. Ο ρόλος του «συνδετικού κρίκου» άμυνας με μεσαία γραμμή του ταιριάζει γάντι.

Ο Σάββας ήταν ο άτυχος της βραδιάς καθώς αποχώρησε κουτσαίνοντας από τα αποδυτήρια της ομάδας του, ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται για χτύπημα στον αστράγαλο. Εντός της ημέρας θα περάσει από ακτινογραφία για να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς του.

Και να ήταν μόνο αυτό; Ζημιά υπήρχε και στο οικονομικό κομμάτι. Είναι διαφορετικό να τελειώνει το ματς και να μπαίνουν 570 χιλιάδες ευρώ στο λογαριασμό σου και διαφορετικό να πηγαίνεις στο σπίτι χωρίς μια στην τσέπη. Επί τούτου μάλλον περισσότερο λυπάται ο αρχί- λογιστής της εταιρείας καθώς άλλα και άλλα συνέβησαν.

Άμα κιόλας υπολογίσεις ότι η Κύπρος και συγκεκριμένα ο ΑΠΟΕΛ έχασε έδαφος στην κούρσα που γίνεται για το ranking  της ΟΥΕΦΑ, τότε η χθεσινή τεσσάρα δεν ήταν απλά μια ήττα, αλλά κάτι περισσότερο. 

 

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» για τον Στάθη Αλωνεύτη
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
X