ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Παίρνουν «σκούπα» ξανά

Νέες σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Η επόμενη μέρα της ήττας του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ, βρίσκει τους «γαλαζοκίτρινους» βυθισμένους στην απογοήτευση. Η βαθμολογική διαφορά από την κορυφή (-6 αν κερδίσει σήμερα η Ομόνοια), δεν είναι απαγορευτική στην ελπίδα για επανάκαμψη, ωστόσο η εικόνα αποσύνθεσης του περσινού πρωταθλητή, δεν αφήνει και μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας στους οπαδούς του.

Η αδυναμία που δείχνει η ομάδα να αντιδράσει και ν’ αλλάξει την άσχημη αγωνιστική εικόνα της, αναγκάζει την διοίκηση της ομάδας (τεράστιες και οι δικές της ευθύνες), να προχωρήσει σε νέα διορθωτικά μέτρα σε μια προσπάθεια να… ξυπνήσει τους ποδοσφαιριστές και να σταματήσει τον κατήφορο. 

Ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε σύσκεψη στο προπονητικό κέντρο στον «Αρχάγγελο» και εξετάζουν την διαμορφωθείσα κατάσταση και τρόπους αντίδρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα ο τεχνικός διευθυντής Ντομένικο Τέτι ενώ συνέπειες θα υπάρξουν και σε άλλα πρόσωπα.

Τα σοβαρότερα λάθη του Τέτι

Ο Ιταλός τεχνικός διευθυντής Ντομένικο Τέτι «χρεώνεται» δικαιολογημένα με τον πολύ αποτυχημένο προγραμματισμό. Έφερε στην ομάδα αρκετούς  δανεικούς (Μπέλετς, Αλεφ, Μάτιτς, Πάβλοβιτς, Βιντιγκάλ), ενώ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο προστέθηκαν άλλοι δύο (ο Σιγκούρνταρσον και ο Γέφτοβιτς), χωρίς ευθύνη του Ιταλού του οποίου ο ρόλος είναι, εδώ και καιρό, διακοσμητικός.

Επίσης ο Τέτι χρεώνεται με την ανισορροπία στο δυναμικό της ομάδας η οποία έχει για παράδειγμα 5 παίκτες για το δεξί άκρο μεσοεπιθετικά και δεν έχει ούτε ένα «εξάρι», την πιο σημαντική θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Επίσης ο Ιταλός χρεώνεται με το «εγκληματικό» λάθος του δανεισμού του Γκάγιας Ζαχίντ από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Νορβηγού διεθνή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X