ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο κοινός γνώριμος ΑΠΟΕΛ-Ντράζιτς

Όταν ο Σέρβος φορ αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή του συμπατριώτη του προπονητή

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Στα ραντάρ του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Ντέγιαν Ντράζιτς που όπως μετέδωσε τις προάλλες ο ΣΠΟΡ FM 95,0 αν εν τέλει αποκτηθεί θα προορίζεται ως η δεύτερη επιλογή για τη γραμμή κρούσης (ΕΔΩ). Η περίπτωση του επίσης συνδέεται με εκείνη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Σέρβο φορ να συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες από τον Μαροκινό, για να φορέσει τα «γαλαζοκίτρινα» (ΕΔΩ).

Αν στο τέλος της ημέρας προχωρήσει θετικά με τον συγκεκριμένο επιθετικό θα φανεί βεβαίως στην πορεία, ωστόσο ρίχνοντας μια πιο αναλυτική ματιά στο βιογραφικό του αξίζει να σημειώσουμε πως μεταξύ άλλων στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Τόζα Σάμπουριτς. Οι δυο Σέρβοι είχαν δουλέψει μαζί στην Κινεζική Γιατάι (Β’ Κατηγορία), όπου ο έμπειρος προπονητής έκανε τρεις θητείες. Η τελευταία εξ αυτών καταγράφηκε το 2019, όταν ανέλαβε τον Ιούνιο και αποχώρησε τον Δεκέμβριο, μετά από 18 αγώνες.

Η πιο ακριβή λοιπόν μεταγραφή που έκανε εκείνο το διάστημα ήταν του Ντράζιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε τον Ιούλιο του 2019 έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ από τη Μεζοκόβετς. Υπό τις οδηγίες του Σάμπουριτς έπαιξε συνολικά σε έντεκα ματς, σημειώνοντας ένα γκολ και μια ασίστ. Οι δρόμοι τους χώρησαν τον ίδιο χειμώνα, όταν έκαστος έφυγαν από τη Γιατάι.

Επί της ουσίας ωστόσο, τον μεταγραφικό στόχο του ΑΠΟΕΛ τυχαίνει να γνωρίζει πολύ καλά ένας άνθρωπος που όχι μόνο δούλεψε στην ομάδα της Λευκωσίας, αλλά συνδέθηκε μαζί της σε πολύ σημαντικό βαθμό. Συνεπώς, το να κληθεί ο κ. Τόζα να δώσει περεταίρω πληροφορίες για τον συμπατριώτη του επιθετικό είναι κάτι που δεν πρέπει να αποκλείεται…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση