ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Αναβιώνει το «El Clasico»;

Στη εισιτήρια διαρκείας υπάρχει ανταγωνισμός και το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα υπάρξει ανταγωνισμός και στο γήπεδο

Σάββας Λαζανιάς

Με πολλές προσδοκίες μπήκαν όλες οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο προμηνύεται ιδιαίτερα συναρπαστικό τόσο στα ψηλά στρώματα όσο και στα χαμηλά.

Ξεχωριστό χρώμα στο φετινό μαραθώνιο αναμένεται να δώσει η Ομόνοια, η οποία έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και δείχνει αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τα προηγούμενα χρόνια της «ξηρασίας». Φαίνεται ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στο «Ηλίας Πούλος» και ο κόσμος αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια, δείχνοντας την έμπρακτη στήριξη του στην ομάδα.

Η Ομόνοια θέλει να επαναφέρει τη λέξη «el clasico» στο ποδοσφαιρικό λεξιλόγιο της Κύπρου

Σήμερα η Ομόνοια ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας έχει ξεπεράσει το φράγμα των πέντε χιλιάδων, αριθμός ο οποίος κρίνεται ικανοποιητικός. Η δίψα του Ομονοιάτη για τίτλους είναι τεράστια και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η Ομόνοια πανηγύρισε το τελευταίο της πρωτάθλημα πριν από 10 χρόνια και το τελευταίο της κύπελλο πριν από εφτά χρόνια. Φέτος οι «πράσινοι» ευελπιστούν ότι θα επανέλθουν σε πρωταγωνιστική πορεία και θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι οπαδοί του τριφυλλιού περιμένουν φέτος από την ομάδα τους να κοντράρει στα ίσα τον ΑΠΟΕΛ σε όλα τα επίπεδα, κάτι το οποίο δεν κατάφερε να κάνει τα τελευταία 9-10 χρόνια. Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Μιλάμε άλλωστε για τον μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων χρόνων που έχει καταφέρει να μετατρέψει τα άλλοτε «ντέρμπι αιωνίων» σε υγιεινούς περιπάτους.

Στόχος της Ομόνοιας είναι να επαναφέρει τη λέξη «el clasico» στο ποδοσφαιρικό λεξιλόγιο της Κύπρου και να αναβιώσει τις παλιές καλές εποχές της κόντρας των «αιωνίων».

Στα εισιτήρια διαρκείας η Ομόνοια κατάφερε εν μέρει να ανταγωνιστεί τον ΑΠΟΕΛ φέτος. Οι «πράσινοι» διέθεσαν πέντε χιλιάδες διαρκείας και οι πρωταθλητές πεντέμισι. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Το ζητούμενο είναι να καταφέρει να κοντράρει τον ΑΠΟΕΛ και στο γήπεδο. Εκεί είναι τα δύσκολα.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» για τον Στάθη Αλωνεύτη
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
X