ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ολοκλήρωσε ενόψει Νέας Σαλαμίνας

Ανακοίνωση απ' τους «γαλαζοκίτρινους»

Την προετοιμασία του για το αυριανό (03/12) εκτός έδρας ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ολοκλήρωσε ο ΑΠΟΕΛ, που ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Νέα Σαλαμίνα (Σάββατο 03/12-19:00). Ο προπονητής μας επέλεξε για την αποστολή 23 ποδοσφαιριστές. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="el" dir="ltr">Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Νέα Σαλαμίνα (Σάββατο 03/12-19:00). Ο προπονητής μας επέλεξε για την αποστολή 23 ποδοσφαιριστές. <a href="https://twitter.com/hashtag/apoelfc?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#apoelfc</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/monoapoel?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#monoapoel</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/shieldofglory?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#shieldofglory</a> <a href="https://t.co/31CTdybiyW">pic.twitter.com/31CTdybiyW</a></p>&mdash; APOEL FC (@apoelfcofficial) <a href="https://twitter.com/apoelfcofficial/status/1598735532204257280?ref_src=twsrc%5Etfw">December 2, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ρεπό και… restart!

ΑΠΟΕΛ: Ρεπό και… restart!

Οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να αξιοποιήσουν προς όφελος τους την διακοπή
Αντρέας Τζιακούρης
 |  ΑΠΟΕΛ