ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Όλο και πιο κοντά σε ένα μεγάλο ρεκόρ

Περισσότεροι από 7.800 ΑΠΟΕΛίστες «πήραν θέση» για τη νέα σεζόν

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος στις δηλώσεις του χθές το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», αναφέρθηκε και στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, εκφράζοντας την σιγουριά του για υλοποίηση του φετινού στόχου, με μια νέα, μεγάλη, επίδοση.

Δήλωσε συγκεκριμένα:

«Έχουμε φτάσει στα 7.800. Είμαστε κοντά να ξεπεράσουμε το ρεκόρ που είναι στα 8.260. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Οι ΑΠΟΕΛίστες δείχνουν έμπρακτα την πίστη στη δυναμική της ομάδας τους και την προοπτική της να συμμετάσχει σέ ένα από τα τρία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της UEFA και ονειρεύονται τα αστέρια του Champions League.

Η συμπερίληψη των εισιτηρίων των 3 εντός έδρας Ευρωπαϊκών αγώνων των πρωταθλητών στους προκριματικούς γύρους που θα συμμετάσχουν (παρά τη μικρή αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων), φαίνεται πως έχει δελεάσει αρκετούς οπαδούς του Θρύλου, που έσπευσαν να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους, ενώ αρκετοί άλλοι που δεν είχαν στην σεζόν που πέρασε, εισιτήριο διαρκείας, φρόντισαν να πάρουν.

Με αυτόν τον τρόπο στηρίζουν ουσιαστικά τις προσπάθειες για να γίνει ο Θρύλος πιο αποτελεσματικός αποκτώντας μια πανίσχυρη γραμμή κρούσης αποτελούμενη από πρωτοκλασάτους επιθετικούς.

Με αυτούς τους ρυθμούς, ίσως μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται ότι οι «πορτοκαλί» θα δημιουργήσουν μια νέα επίδοση, που θα πλησιάζει τις 9 χιλιάδες κάρτες διαρκείας!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση