ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ: Οι χώρες που δεν δέχονται τον Σαρφό

Δεν μπορεί να ταξιδέψει σε 26 χώρες για προετοιμασία ή ευρωπαϊκό ματς

Η μεταγραφή του Σαρφό φαινόταν λίγο-πολύ κλειστή ακόμα και πριν την αποκάλυψη του Πρόδρομου Πετρίδη περί συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή κατά τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (δες εδώ).

Η... έκπληξη που αποκαλύφθηκε από τις δηλώσεις του προέδρου των «γαλαζοκιτρίνων» έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Γκανέζος δεν μπορεί να ταξιδέψει σε χώρα που βρίσκεται εντός της ζώνης Σένγκεν μέχρι και το 2028, προκειμένου να δώσει το παρών του είτε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που είθισται να πραγματοποιείται στο εξωτερικό, είτε σε κάποιο από τα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στο Conference League.

Νοουμένου ότι δεν θα εξασφαλιστεί ειδική άδεια που θα επιτρέπει στον παίκτη να ταξιδέψει κανονικά, κάτι για το οποίο γίνονται προσπάθειες εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ, το παραπάνω θέμα αποτελεί σημαντικό πρόβλημα για τον ΑΠΟΕΛ μιας και η ζώνη Σένγκεν περιλαμβάνει τις πλείστες ευρωπαϊκές χώρες.

Αναλυτικά οι 26 χώρες της ζώνης Σένγκεν:

Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λίχτενσταϊν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση