ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Οι θέσεις ξένων-κοινοτικών

Παραμένει αρκετά θολό το τοπίο στους «γαλαζοκίτρινους»

Σάββας Λαζανιάς

Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ θέλουν να κλείσουν σύντομα τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ομάδα, οι οποίες αφορούν το μισθολογικό (της φετινής και της επόμενης σεζόν) με ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια και για τη νέα χρονιά.

Η κατάληξη που θα έχουν αυτές οι εκκρεμότητες αναμένεται να διαμορφώσουν αναλόγως και το πλάνο των «γαλαζοκιτρίνων» στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι να πραγματοποιήσει μεταγραφές χαμηλού ρίσκου οι οποίες θα μπορέσουν να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική αγορά.

Στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ έχουν αδειάσει αρκετές θέσεις ξένων-κοινοτικών και ενδέχεται αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, υπάρχουν αυτή τη στιγμή πέντε κενές θέσεις ξένων κοινοτικών στον κατάλογο Α’. Χαλένιους, Τάμαρι, Ντε Βινσέντι, Γιάκολις, Μιχαήλοβιτς, Γένσεν, Βούρος, Σάβιτς, Ζαχίντ και Λαφράνς είναι οι 10 παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά και καταλαμβάνουν θέση στους ξένους-κοινοτικούς.

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν θα βρίσκονται και οι δέκα τη νέα σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, καθώς κάποιοι εξ αυτών αναμένεται να κουνήσουν μαντήλι. Επομένως, αναμένεται να ελευθερωθούν κι άλλες θέσεις. 

Όσο αφορά τους ξένους (μη Ευρωπαίους), υπάρχουν τρεις κενές θέσεις στο ρόστερ. Τις δυο θέσεις καταλαμβάνουν οι Τάμαρι (Α’ Κατάλογος) και Χάνι (Β’ Κατάλογος).

*Θέση στους ξένους θα πάρει και ο Ράφαελ Σάντος, για τον οποίο εκκρεμεί επίσημη η ανακοίνωση. Ανακοίνωση εκκρεμεί και για τον Αποστολάκη. Αμφότεροι θα πάρουν θέση στον κατάλογο Β’. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X