ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Οι ουσιαστικές λύσεις του Ντέβι

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις

Εφραίμ Γεωργίου

Η μεταγραφή του Τόμας Ντε Βινσέντι έρχεται να προσδώσει πολλά στον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που όλοι έχουμε δει και ξέρουμε την αξία του και ο οποίος μπορεί να δώσει πραγματικές και ουσιαστικές λύσεις σε αρκετές θέσεις.

Το έχουμε δει να αγωνίζεται ως δεκάρι και είναι εξαιρετικός. Δύσκολα του κλέβει ο αντίπαλος τη μπάλα, ενώ βλέπει γήπεδο και μπορεί να «σπάσει» ωραία το παιχνίδι. Έχει και το δολοφονικό σουτ συμπληρώνοντας έτσι το πακέτο. Απ’ την άλλη μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία στα φτερά. Η τεχνική του είναι τέτοια, που σε συνάρτηση και με την ταχύτητα του μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο έσω και αν αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Πέραν όμως αυτών και ως δεύτερος επιθετικός είναι μια πέρα για πέρα αξιόπιστη λύση. Ξέρει τη δουλειά καλά, εξάλλου τα 30 τέρματα στους 60 αγώνες πρωταθλήματος που έδωσε με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ τα λένε όλα.

Γενικότερα ο Ντέβι είναι ο ποδοσφαιριστής πολύ-εργαλείο που ακούμε τόσο συχνά. Πέραν των επιθετικών του αρετών, ξέρει και πως να παίξει άμυνα σωστά, με τη διαφορά πως αυτό δεν το βλέπαμε πάντα (σε κάθε του αγώνα). Για να μην λέμε όμως μόνο τα θετικά, όλοι ξέρουμε πως το μοναδικό και πιο σημαντικό αρνητικό στοιχείο του Αργεντινού είναι ο χαρακτήρας του. Θα χρειαστεί μπόλικη δουλειά και υπομονή από όλους στον «Αρχάγγελο», αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν από πρώτο χέρι όσοι τον έζησαν στην πρώτη του θητεία στον ΑΠΟΕΛ.

Απ’ την άλλη όμως είναι απ’ τους πιο προικισμένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν απ’ το πρωτάθλημα μας. Είναι ποδοσφαιριστής της διαφοράς και στον ΑΠΟΕΛ σίγουρα όλοι είναι ικανοποιημένοι με την επιστροφή του. Το θέμα όμως είναι να δούμε τον Ντέβι στο γήπεδο να κάνει όλα αυτά που ξέρει και που μπορεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X