ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Οι οκτώ όροι εντολής

Το περιεχόμενο της επιστολής που στάλθηκε στον Γιάννη Δημητρίου

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (25/2), η εταιρεία και το σωματείο του ΑΠΟΕΛ, διόρισαν από κοινού τον Γιάννη Δημητρίου. σαν ανεξάρτητη μονοπρόσωπη επιτροπή. Ο κ. Δημητρίου προχώρησε σε διορισμό ανεξάρτητου έγκριτου ελεγκτικού οίκου με συγκεκριμένους όρους εντολής, αναφορικά με τον έλεγχο της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας.

Οι όροι που δόθηκαν στον Γιάννη Δημητρίου από το σωματείο και την εταιρεία είναι συγκεκριμένα οκτώ στον αριθμό. Αυτοί οι όροι περιλαμβάνονται στην επιστολή που στάλθηκε στον ίδιο από το σωματείο και την εταιρεία, επιστολή η οποία είδε το φως της δημοσιότητας. 

Αναλυτικά οι οκτώ όροι εντολής που δόθηκαν στον κ. Δημητρίου:

1. Η επανεξέταση, η επαλήθευση και η επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας βάση στοιχείων που θα συγκεντρωθούν και θα τεθούν ενώπιων του.

2. Βάση της οικονομικής κατάστασης που θα επαληθευτεί, ο ελεγκτικός θα επαληθεύσει την ορθότητα των λογαριασμών και να εκπονήσει μελέτη βιωσιμότητας της εταιρείας με ορίζοντα 5-6 έτη πάντα σε συνάρτηση με την ικανότητα της εταιρείας να παράγει εισόδημα και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις της.

3. Να ετοιμάσει τα αποτελέσματα των μελετών της και να τα παρουσιάσει μαζί με τον επιλεγμένο ελεγκτικό οίκο στην επόμενη Ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας.

4. Να εισηγηθεί τον τρόπο οποιουδήποτε ελλείμματος προκύψει από το αποτέλεσμα της μελέτης βιωσιμότητας.

5. Να προβεί σε κατηγοριοποίηση των υποχρεώσεων της Εταιρείας σε αυτές που αφορούν τους σημερινούς και πρώην υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, μασέρ κ.τ.λ.) και στις υπόλοιπες.

6. Να προβεί σε κατηγοριοποίηση των οφειλόμενων φόρων (π.χ. PAYE, income tax, VAT κ.τ.λ.)

7. Να ελέγξει αν και ποιοι κανόνες της αναγκαίας εταιρικής διακυβέρνησης τηρούνταν και να προβεί σε εισηγήσεις βελτίωσης των κανόνων.

8. Να ετοιμάσει εισηγήσεις και απόψεις σε σχέση με την ορθότερη λειτουργία της Εταιρείας ώστε να δύναται να ενσωματωθούν στο Καταστατικό και στους Εσωτερικούς Κανονισμούς της Εταιρείας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μας μπέρδεψαν...

Μας μπέρδεψαν...

Τιμούρ και Πουρσαϊτίδης μάλλον διάβασαν την κατάσταση διαφορετικά από την πλειοψηφία
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ