ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Ο Τραμετσάνι τηλεφωνούσε στον Ντράγκαν 10 φορές την μέρα»

Ο Ιταλός και ο Ελβετός έχουν κοινό παρελθόν

Μια ιστορία με την συνύπαρξη των Πάολο Τραμετσάνι και Ντράγκαν Μιχαϊλοβιτς ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο Ιταλός νυν τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είχε υπό τις οδηγίες του τον ποδοσφαιριστή στην Λουγκάνο Ελβετίας την σεζόν 2016/2017 και ο Μιχαϊλοβιτς έκανε μια σούπερ σεζόν με 33 συμμετοχές. Όταν αυτός έφυγε για την Σιόν το 2018, ήθελε τον ποδοσφαιριστή να τον αποκτήσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να "χαλάσει" εντελώς τις σχέσεις του με την πρώην ομάδα του.

Ο πρόεδρος της Λουγκάνο Άντζελο Ρεντζέτι, δήλωνε τότε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Αρκετά ανεχθήκαμε τον Τραμετσάνι. Αυτο που κάνει είναι πέρα από την περιφρόνηση. Τον έφερα πίσω στην Ελβετία και του έδωσα την ευκαιρία να δουλέψει. Όταν έφυγε για την Σιόν δεν ζήτησα καμία αποζημίωση.

Και για ευχαριστώ που πήρε όλο το προπονητικό τιμ, και τώρα πίσω από την πλάτη μου παίρνει τους παίκτες. Πήρε τον Davide Mariani, και τώρα θέλει τον Dragan Mihajlovic. Του τηλεφωνεί 10 φορές την ημέρα και του υπόσχεται τον ουρανό και τη γη. Αλλά δεν έρχονται ποτέ με μια γραπτή πρόταση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Οι βασικοί του Γερμανού

ΑΠΟΕΛ: Οι βασικοί του Γερμανού

Τέσσερις ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα σε όλα τα παιχνίδια (με εξαίρεση το Σούπερ Καπ) απ' την ημέρα που ο Τόμας ...
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Το limit-up της μετοχής

ΑΠΟΕΛ: Το limit-up της μετοχής

Ο Πετρίδης και το οικονομικό τμήμα της εταιρείας έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X