ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Αθόρυβος mvp ο... Σούσιτς

Εκτελεί παραγγέλματα ο Βόσνιος

Στην κουβέντα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν κάποιοι θα υποστηρίξουν Ντάλσιο, άλλοι Πέτροβιτς και αρκετοί Κονσταντίνοφ, ωστόσο όλοι τους θα αδικήσουν τον Ματέο Σούσιτς. Ο 33χρονος είναι ο πιο πιστός στρατιώτης του Σα Πίντο και αποτελεί το κλειδί στη φετινή εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Επί τούτου δεν είναι τυχαίο πως η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη ξεκίνησε τις επαφές για ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή.

Στα πρώτα στάδια της σεζόν ο Βόσνιος ξεκίνησε στη φυσική του θέση, που είναι το δεξί άκρο της άμυνας, όμως πολύ σύντομα χρειάστηκε να δώσει λύσεις σαν αριστερό μπακ. Στη θέση αυτή ανταποκρίθηκε άψογα δίνοντας πάντα όλα όσα του ζητούσε ο προπονητής του.

Στην πορεία όμως ο Σούσιτς κλήθηκε να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Λίγο η απουσία του Κρέσπο και πότε αυτή του Πέτροβιτς ή του Ντβάλι έφερναν τον Βόσνιο σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που γνωρίζει. Όμως και πάλι ο 33χρονος εκτέλεσε τα παραγγέλματα του Σα Πίντο άψογα... Διάβαζε σωστά το παιχνίδι του αντιπάλου, έβγαινε πρώτος στη μπάλα, ανακτούσε γρήγορα την κατοχή, κρατούσε ορθά την γραμμή του οφσάιντ και γενικότερα έδινε τον καλύτερο του εαυτό.

Ως αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά πλέον ο Σούσιτς να μπει στην κουβέντα για τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν, ενώ σίγουρα οι εμφανίσεις του φωνάζουν πως αξίζει να παραμείνει στην ομάδα και με τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μίλησε με Δώνη

Μίλησε με Δώνη

«Μιλώ συχνά με τον Γιώργο Δώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT