ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ο Σάβιτς, ο Ντέβι και τα συμβόλαια

Στην επόμενη μέρα υπάρχουν τρομερές δυσκολίες

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Η επόμενη του αποκλεισμού βρίσκει το ΑΠΟΕΛ να μετρά ζημίες. Και προφανώς το ότι χάθηκε ένα τρόπαιο δεν είναι το πρόβλημα αλλά το ότι χάθηκε η Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πως και του χρόνου χωρίς έσοδα από Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Σε αυτή την χρονιά υπάρχει και μια ακόμη δυσκολία. Η ομάδα έχει πολλά συμβόλαια με ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν σεβαστά ποσά και θα δεσμεύονται και για του χρόνου. Για την ακρίβεια μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές απ’ το υφιστάμενο ρόστερ μένουν χωρίς συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τους Ζαχίντ, Ενσούε, Ανουάρ και Μερκή, και για τους οποίους η συζήτηση τουλάχιστον για τους δυο πρώτους είναι πως θα τους ήθελες και στη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται και για τη νέα σεζόν, ενώ κάποιοι όπως ο Ντε Βινσέντι έχουν και αύξηση απολαβών σε σχέση με το υφιστάμενο συμβόλαιο. Επίσης στην ομάδα επιστρέφει και ο Σάβιτς ο οποίος θα μπει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Με την εικόνα πάντως που έχει το ΑΠΟΕΛ, είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Ταυτόχρονα το πλάνο πενταετίας που θα παρουσιαστεί κατά την Γενική Συνέλευση σίγουρα θα αναφέρεται σε ένα πολύ πιο μικρό μπάτζετ.

Και τα δύσκολα έρχονται. Πως ξεφορτώνεσαι από βαριά συμβόλαια και ποδοσφαιριστές που δεν μοιάζουν ικανοί να βοηθήσουν την ομάδα με το μικρότερο δυνατό κόστος; Πως μπορείς να κρατήσεις στα όρια που επιβάλλεται το μπάτζετ της νέας σεζόν; Είναι ερωτήματα που σίγουρα απασχολούν την παρούσα διοίκηση αλλά και την όποια διοίκηση βρεθεί στον Αρχάγγελο μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Το μέγεθος των οφειλών – χρέους αποτελεί «φόβητρο» για τον κάθε ενδιαφερόμενο συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του Θεόδωρου ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ