ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντονγκαλά στο πιάτο σας (vid)

Mε όπλο την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα

Ο Ντιεουμέρσι Ντονγκαλά είναι ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη και όπως όλα δείχνουν το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει υπογραφές. 

Αλιεύοντας πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή καταλήγεις σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Όλα συνηγορούν για ένα παίκτη με όπλο την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα, που δεν φοβάται να ντριμπλάρει τον αντίπαλο και να κάνει το γύρισμα στην περιοχή. Αυτό είναι και το δυνατό του στοιχείο… Τα τελειώματα δεν είναι άσχημα αλλά ούτε και τα καλύτερα του κόσμου. 

Δεν είναι το πρώτο μπόι (1.69cm) και ως εκ τούτου οι εναέριες μονομαχίες σε καμιά περίπτωση δεν είναι το φόρτε του, όμως ταυτόχρονα δεν φοβάται να βάλει το πόδι του στη φωτιά και να συμμετάσχει σε δυνατές μονομαχίες.

Γερά πνευμόνια με αντοχές λένε οι πληροφορίες που δεν χάνει το ρυθμό του, ο οποίος για τα δεδομένα της Κύπρου μπορεί όχι μόνο να ανταπεξέλθει αλλά ενσωματωθεί γρήγορα και βρει τα πατήματα του μπορεί να δώσει μπόλικες και ουσιαστικές λύσεις στο ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X