ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
21° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ: Ο κορυφαίος στο FIFA... δεν μένει πια εδώ (pics)

Πώς αξιολογήθηκαν οι γαλαζοκίτρινοι στο κορυφαίο ηλεκτρονικό παιχνίδι ποδοσφαίρου

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Σπουδαία διάκριση για το ΑΠΟΕΛ, το οποίο ως γνωστόν θα βρίσκεται στο FIFA22, χρίζοντας τον εαυτό του ως την πρώτη κυπριακή ομάδα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά την 1η Οκτωβρίου, ωστόσο ήδη έγιναν γνωστές οι βαθμολογίες των ποδοσφαιριστών της λευκωσιάτικης ομάδας.

Πρώτοι στη σχετική λίστα βρίσκονται οι Κβιλιτάια, Σκουφέτ και ο Μπερν, ο οποίος εδώ και μερικές ώρες αποτελεί και επίσημα παρελθόν. Οι τρεις τους έχουν συνολική βαθμολογία 72, ενώ το 99 είναι η πιο ψηλή που μπορεί να έχει κάποιος.

Τη μεγαλύτερη προοπτική για εξέλιξη έχουν οι Σαμπάλα και Ράφαελ Σάντος, οι οποίοι αρχίζουν με βαθμολογία 66 και μπορούν να φτάσουν μέχρι και το 76. Δεύτεροι στη σχετική λίστα είναι οι Σκουφέτ και Μπερν, οι οποίοι μπορούν να ανέβουν μέχρι και το 75.

Παράλληλα, ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είναι ο Μπερν, ο οποίος όπως αντιλαμβάνεστε έχει την τιμητική του στο παιχνίδι και κοστολογείται με 3.100.000 ευρώ! Δεύτερος είναι ο Κβιλιτάια με 2.500.000 και τρίτος ο Σκουφέτ με αξία 2.400.000 ευρώ.

Σημειώνουμε επίσης ότι δεν βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας στο ΦΙΦΑ ο Νατέλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κωνσταντίνος Νικολάου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Επίθεση από τα... μπακ

ΑΠΟΕΛ: Επίθεση από τα... μπακ

Για πρώτη φορά τα δυο μπακ χαφ των «Γαλαζοκιτρίνων» είχαν ουσιαστικό ρόλο στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΠΟΕΛ