ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ο «αρτίστας» είναι εδώ

Νιώθει καλά και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είναι φανερό ότι ένας καλός Ζαχίντ μπορεί να αλλάξει την εικόνα οποιασδήποτε ομάδας, πόσο μάλλον του ΑΠΟΕΛ. Αυτό φαίνεται μέσα από τα φιλικά που έδωσαν οι «γαλαζοκίτρινοι», όπου ο Γκαγιάς Ζαχίντ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βασίζεται πάνω του.

Άλλωστε, ο Ελλαδίτης τεχνικός βλέποντας αυτά που έκανε πέρσι με τον Παναθηναϊκό έχει πλήρη εικόνα για την αξία του Νορβηγού άσου και γι’ αυτό έχει φτιάξει πλάνο πάνω του.

Αυτό έχει αρέσει στον Ζαχίντ, ο οποίος άρχισε να το απολαμβάνει και να νιώθει ξανά χρήσιμος στον Αρχάγγελο. Και αυτό, μόνο θετικό είναι, καθώς πρωτίστως θα μπορεί να αποδώσει καλύτερα και κατά δεύτερο λόγο να μπει στην διαδικασία της ανανέωσης.

Το συμβόλαιο του ως γνωστό λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και με τα δεδομένα που υπήρχαν πριν δύο μήνες ήταν δύσκολο να έμπαινε στην διαδικασία να συζητήσει κάτι τέτοιο. Μάλλον το αντίθετο θα έπραττε, αφού είχε κάτι και δηλώσεις άλλωστε στην Ελλάδα που έλεγε ότι ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Το σημαντικό όμως αυτή την στιγμή είναι ότι νιώθει καλά και αρχίζει να θυμίζει τον καλό Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ. Τον… αρτίστα που θαυμάσαμε την περίοδο 2017-18, όπου μπορεί να κάνει τα πάντα με την μπάλα στα πόδια.

Κι αυτό είναι το ζητούμενο τώρα, όπου έρχονται τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, που είναι πάντα πιο σημαντικά από τους πρώτους αγώνες πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X