ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ντιν-νταν, ντιν-νταν

Το καμπανάκι κινδύνου άρχισε να ηχεί δυνατά

Σάββας Λαζανιάς

Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατά από το παιχνίδι με τη Δόξα ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έπαιξαν με τη φωτιά όμως κατάφεραν να αποφύγουν την γκέλα χάρη στα «δώρα» του αντιπάλου και στον παράγοντα της τύχης.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει από εκεί που έμεινε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος

Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε μάλλον αρνητικά για την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία παρουσίασε μια αποκαρδιωτική εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. «Νομίζω ότι μετά από κάθε διακοπή παρουσιάζουμε αυτό το πρόσωπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βούρος μετά το τέλος του αγώνα. Έχει κάποιο δίκαιο ο Ελλάδιτης. Σχεδόν πάντα, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει μια προβληματική εικόνα στους αγώνες που δίνει μετά τη διακοπή, κάτι το οποίο δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν επιπόλαιος και χωρίς καθόλου ρυθμό. Σχεδόν τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Τα πολλά αβίαστα λάθη και η προβληματική ανάπτυξη της ομάδας εκνεύρισαν τους λιγοστούς οπαδούς βρέθηκαν στο ΓΣΠ, οι οποίοι ξεσπούσαν σε αποδοκιμασίες κατά διαστήματα.

Μπορεί να είναι οξύμωρο όμως υπήρξαν και κάποια θετικά όπως είναι η πολύ καλή παρουσία του Χαλένιους. Ο Σουηδός πάλεψε πολύ, έτρεξε και ήταν μέσα σε σχεδόν όλες τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του. Αν όλοι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ είχαν τη μαχητικότητα που είχε ο Χαλένιους σίγουρα δεν θα ερχόταν αυτή η απογοητευτική εμφάνιση. Στα θετικά καταγράφεται επίσης η εμφάνιση του Άλεφ και η επανεμφάνιση του Βούρου μετά από δυο και πλέον μήνες. Για τον Τάμαρι τι να πούμε. Ο Ιορδανός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό για ακόμη ένα παιχνίδι.

Το γεγονός ότι ακολουθεί το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Καραμπάχ φαίνεται να επηρέασε αρνητικά τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν αλλού το μυαλό τους. Ο Τόμας Ντολ δεν κατάφερε να κρατήσει προσηλωμένους τους παίκτες του στο παιχνίδι με τη Δόξα, αν και δεν ήταν ότι πιο εύκολο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, Γερμάνος σημείωσε ότι η εικόνα που βλέπει στους αγώνες δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις. Έριξε επίσης έμμεσα ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του, σημειώνοντας ότι πρέπει να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Εν μέρει έχει δίκαιο ο Γερμανός γιατί φέρουν σημαντική ευθύνη και οι παίκτες για την εικόνα που βγάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια.

Πολλές ευθύνες όμως αναλογούν και στον ίδιο καθώς δεν έχει καταφέρει να φέρει κάποια έστω και μικρή βελτιωτική αλλαγή στην ομάδα. Ο Γερμανός έχει ένα απίστευτο υλικό στη διάθεση του και επιβάλλεται να κάνει μια πιο προσεγμένη διαχείριση.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει ουσιαστικά από εκεί που έμεινε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, στέλνοντας πολύ ανησυχητικά μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το καμπανάκι κινδύνου άρχισε να ηχεί δυνατά.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X