ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Να μην παρασυρθεί…

Δεν κέρδισε κάτι το ιδιαίτερο, ούτε διέγραψε τα πάντα που προηγήθηκαν

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Το ΑΠΟΕΛ χθες κατάφερε να κερδίσει με μια πολύ καλή εμφάνιση κάτι που έφερε και αρκετά χαμόγελα. Το 0-3 αφήνει τους πάντες ικανοποιημένους και πλέον φαίνεται πως υπάρχει φως στο τούνελ. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να μην παρασυρθεί η ομάδα απ’ την εμφάνιση.

Έβγαλε πολλές επιθέσεις το ΑΠΟΕΛ και θα μπορούσε ο δείκτης του σκορ να είναι πιο μεγάλος, ενώ κράτησε και το μηδέν στην (τρίτο στα τέσσερα παιχνίδια του Μακάρθι στον πάγκο). Είχε επίσης κάποιους αυτοματισμούς και οι παίκτες για πρώτη φορά δεν έμοιαζαν «πνιγμένοι» στο άγχος τους.

Χωρίς όμως να μειώνουμε ούτε την προσπάθεια, ούτε την εμφάνιση αλλά ούτε και τον αντίπαλο, το ΑΠΟΕΛ χθες κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα έπραξε το καθήκον του. Δεν κέρδισε κάτι το ιδιαίτερο, ούτε διέγραψε τα πάντα που προηγήθηκαν. Θα πρέπει να δείξει συνέπεια σε τέτοιες εμφανίσεις για να μπορέσει όντως να διαγράψει την τραγική πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Αυτή η εμφάνιση επιβάλλεται να αποτελέσει πρόδρομο και οι «Γαλαζοκίτρινοι» να χτίσουν πάνω της. Αν συνεχίσουν τη δουλειά χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με πράξεις τότε ναι η συνέχεια θα είναι σίγουρα θετική. Αν όμως παρασυρθούν θα το πληρώσουν και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται το ΑΠΟΕΛ είναι να το πληρώσει αυτό σ’ ένα «αιώνιο ντέρμπι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση