ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Να κάνεις και το σταυρό σου κόουτς

Η τύχη και ο Μπέλετς έσωσαν τον Γερμανό

Σάββας Λαζανιάς

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το ζητούμενο στο χθεσινό παιχνίδι με την Καραμπάχ και έγινε το αφεντικό για την πρόκριση στη φάση των «32» των Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρωταθλητές κρατούν πλέον την τύχη στα δικά τους πόδια τους και θα πάνε στο Λουξεμβούργο στις 29 του μήνα για να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

Πρώτιστος στόχος στο χθεσινό παιχνίδι για τους «γαλαζοκίτρινους» ήταν το αποτέλεσμα, το οποίο επιτεύχθηκε στο τέλος της ημέρας όμως δεν γίνεται να παραγράψουμε την κάκιστη εμφάνιση που είχε η ομάδα στα πρώτα 65 λεπτά. Ο ΑΠΟΕΛ είχε Μπέλετς και αρκετή δόση τύχης στη χθεσινή αναμέτρηση. Το παιχνίδι θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ διαφορετικά εάν δεν βρισκόταν σε καλή βραδιά ο Σλοβένος κήπερ. Ο Τόμας Ντολ έκανε κάποια πράγματα αδιανόητα στο χθεσινό ματς.

Έβαλε τον Τάμαρι αριστερό μπακ-χαφ για 15 ολόκληρα λεπτά και σε αυτό το διάστημα η Καραμπάχ δημιούργησε 3-4 ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν 0-2 και 0-3 μέχρι το 60'. Ευτυχώς για τον Ντολ υπήρχε ο μεγάλος Μπέλετς ο οποίος κράτησε την ομάδα του ζωντανή στο ματς. Μετά την είσοδο του Μπέζιακ έγινε πιο ορθολογικό το πλάνο του ΑΠΟΕΛ και δυο λεπτά πριν το 90’ ήρθε ένα γκολ αξίας 570 χιλιάδων ευρώ.

Οι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη Τύπου σημείωσαν την κάκιστη εικόνα που είχε ο ΑΠΟΕΛ στα πρώτα 65 λεπτά όμως ο Γερμανός αντέδρασε και βγήκε στην αντεπίθεση. Έκανε λάθος. Ο Ντολ πρέπει να κάνει και το σταυρό του για τον τρόπο που ήρθε το χθεσινό αποτέλεσμα. Δυο τρεις μέρες πριν τον αγώνα γράφαμε ότι με μια πιθανή νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Καραμπάχ θα ισχυροποιήσει ξανά τη θέση του ο Γερμανός. Όμως, μάλλον έγινε το αντίθετο.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X