ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Να είναι… ευεργετική

Επιβάλλεται η αλλαγή

Η αλήθεια είναι πως μετά από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με 6 παιχνίδια σε 23 μέρες έρχεται μια διακοπή που την έχει μεγάλη ανάγκη το ΑΠΟΕΛ. Σε αυτά τα έξι παιχνίδια η ομάδα του Τόμας Ντολ έκανε το αποφασιστικό βήμα στην Ευρώπη, όμως απώλεσε 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα η εικόνα της ομάδας δεν είναι η αναμενόμενη, με τον ίδιο πάντως να ζητά πίστωση χρόνου.

Έτσι τώρα στην διακοπή ο Γερμανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένα σημεία. Παρά το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, δεν βλέπουμε την αναμενόμενη συνοχή. Λίγες φορές παρουσιάζουν αυτοματισμούς οι «Γαλαζοκίτρινοι», ενώ υπάρχει μια δυσκολία στην δημιουργία ευκαιριών. Κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος ο Τόμας Ντολ και στο οποίο θα δουλέψει.

Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν διαστήματα μέσα στους αγώνες που η ομάδα χάνει εντελώς την συγκέντρωση της. Το είδαμε με τη Δόξα, το είδαμε την Καραμπάχ αλλά και με τον Απόλλωνα. Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βρει ο Ντολ και να το αλλάξει. Θέμα συγκέντρωσης; Θέμα καθαρού μυαλού; Πρέπει να διορθωθεί.

Η διακοπή είναι η τέλεια ευκαιρία για τον Τόμας Ντολ. Πρέπει να διορθώσει τα σημεία που «πληγώνουν» την ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Γενικότερα όμως αυτή την περίοδο συνήθως το ΑΠΟΕΛ παίρνει τα πάνω του σαν ομάδα. Το είδαμε να συμβαίνει πέρσι με τον Πάολο Τραμετσάνι, πρόπερσι με τον Γιώργο Δώνη και πιο πριν με τον Κρίστιανσεν, τον Τιμούρ Κετσπάγια και πάει λέγοντας. Έτσι και τώρα ο Γερμανός πρέπει να σκύψει το κεφάλι, να σηκώσει μανίκια και μαζί με τους ποδοσφαιριστές να εργαστεί σκληρά.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X