ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Μονόδρομος… αριστερό μπακ

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν η απόδειξη

24sports team

info@24sports.com.cy

Ακόμα και ποσοτικά αν το δεις, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, το πράγμα δεν βγαίνει με μόνο μια «κανονική» επιλογή για τη θέση. Το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα ξεγύμνωσε την ανάγκη του ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει έναν ακόμα αριστερό μπακ για να μπορέσει να ανταποκριθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν και τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Η ανάγκη για ροτέισιον ώθησε τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν να αφήσει στον πάγκο τον Νικόλα Ιωάννου και να βάλει τον Βούρο στο αριστερό άκρο της άμυνάς του. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι η επιλογή αυτή ήταν ατυχής. Ο Βούρος δεν τα πήγε καθόλου καλά, έμεινε σε πολλές περιπτώσεις εκτεθειμένος και στο ημίχρονο άφησε τη θέση του στον Ιωάννου. Η διαφορά ήταν εμφανής, αφού ο ΑΠΟΕΛ βελτιώθηκε αισθητά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά με τη χρησιμοποίηση ενός κανονικού αριστερού μπακ αντί για μιας λύσης ανάγκης.

Από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα για μια ακόμα μεταγραφή μετά την απόκτηση των Γέφτοβιτς, Γένσεν και Σιγκούρνταρσον, καλό θα κάνει ο ΑΠΟΕΛ να ψάξει να βρει έναν παίκτη που θα μοιραστεί τη θέση αυτή με τον Ιωάννου, για να έχει ήσυχο το κεφάλι του ο προπονητής του όταν θα θέλει να ξεκουράσει τον Κύπριο διεθνή ή ακόμα κι όταν θα προτιμήσει να τον αξιοποιήσει ως στόπερ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X