ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Μόνο το πρωτάθλημα…

Η Ευρώπη τέλειωσε και αν θες εξώστη το Μάη το χθεσινό το αφήνεις πίσω…

Εφραίμ Γεωργίου

Ναι το ΑΠΟΕΛ χθες έχασε από δικά του λάθη και οι τάσεις αυτοκαταστροφής στη φετινή χρονιά προβληματίζουν. Ναι η Ευρώπη για τη φετινή σεζόν τελειώνει (απόλυτα επιτυχημένη αλλά με μια πικρή γεύση), αλλά ότι έγινε, έγινε και πρέπει όσο το δυνατών πιο γρήγορα οι «Γαλαζοκίτρινοι» να το βγάλουν απ’ το μυαλό τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είδαμε χθες τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δοκιμάζει πράγματα που δεν του βγήκαν στο γήπεδο. Η μεγάλη ανισορροπία δεν ήρθε μόνο απ’ τα πρόσωπα στην άμυνα αλλά κυρίως απ’ το γεγονός πως ο Μάτιτς χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό φτερό και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί εκεί. Δεν έδινε τα απαραίτητα στηρίγματα στον Μιχαήλοβιτς ο οποίος όποτε έπαιρνε μπάλα δεν είχε παίκτη στη γραμμή να παίξει μαζί του.

Ας μην εστιάσουμε όμως σε πρόσωπα καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν σε καλό βράδυ και δεν είχαν συγκέντρωση και αφού χάθηκε αυτή νωρίς, χάθηκε και η ενέργεια που περίμεναν όλοι να βγάλουν στο γήπεδο.

Πλέον όμως το μυαλό όλων στον «Αρχάγγελο» είναι στο πρωτάθλημα. Εκεί που πρέπει να δείχνουν καλό εαυτό για να καταφέρουν να φθάσουν στο τρόπαιο.

Απώλειες δεν επιτρέπονται και το έργο δύσκολο, όμως το ΑΠΟΕΛ ναι μπορεί να το πετύχει. Φθάνει να αγωνιστεί σαν ομάδα και να βγάλει την απαραίτητη ενέργεια, αυτήν που είδαμε κόντρα στον Απόλλωνα… Αν δούμε αυτή την ενέργεια στην πράξη τότε τον Μάη οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα είναι στον εξώστη, αλλά μόνο έτσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X