ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Μόνο με Champions League ελπίζει για Περέιρα

Η έγκυρη Πορτογαλική εφημερίδα Record κάνει αναφορά σήμερα στο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Πέδρο Περέιρα.

Η έγκυρη Πορτογαλική εφημερίδα Record κάνει αναφορά σήμερα στο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Πέδρο Περέιρα. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην πιθανότητα τελικά οι πρωταθλητές να αποκτήσουν τον ταλαντούχο Πορτογάλο με αυτή να είναι μικρή με τα υφιστάμενα δεδομένα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα ο Πέδρο Περέιρα δεν δείχνει πρόθυμος να κατηφορίσει στο πρωτάθλημά μας αφού το θεωρεί 2ης κατηγορίας. Ωστόσο τα δεδομένα είναι λίγο περίπλοκα αφού αν ο ΑΠΟΕΛ μπει στους ομίλους του Champions League ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι για να προχωρήσει ο ΑΠΟΕΛ στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή πρέπει να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για να μπορεί να αποκτήσει την απαραίτητη οικονομική ευχέρεια. Επίσης η ομάδα του είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξης του 1,5 εκατομμυρίου.


Πάντως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει πρόθυμος να επιστρέψει ξανά στο Ιταλικό πρωτάθλημα αφού το θεωρεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Φιορεντίνα δείχνει ένας πιθανός προορισμός ωστόσο δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μίλησε με Δώνη

Μίλησε με Δώνη

«Μιλώ συχνά με τον Γιώργο Δώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT