ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Μόνο και αν…

Παρακολουθούν την αγορά

Επίσημα η μεταγραφική περίοδος στην Κύπρο έχει τελειώσει, ωστόσο υπάρχουν κάποια παράθυρα που δίνουν την δυνατότητα στις ομάδες μας να φέρουν κάποιους παίκτες ακόμα, κυρίως άνεργους και δανεικούς από Κυπριακές ομάδες.

Η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες κινήσεις που έκανε το ΑΠΟΕΛ, δείχνουν ότι θα τον βοηθήσουν αρκετά για να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί και να πετύχει τους ψηλούς στόχους που θέτει κάθε χρόνο.

Ήδη, ο Ενσούε μπήκε στην ομάδα και δείχνει ξανά την ποιότητα του, ενώ ο Ανουάρ είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή. Επίσης, περιμένουν να μπουν καλά στην ομάδα οι Ζόρζε, Ζεράλδες και Νούχιου.

Μετά από αυτές τις κινήσεις, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν τονίσει ότι δεν κοιτάζουν στην αγορά για παίκτες Σίγουρα, πάντα θα την παρακολουθούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κινηθούν για την απόκτηση κάποιου παίκτη. Μόνο και αν πουληθεί κάποιος, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.

Αυτό που απασχολεί την ομάδα της Λευκωσίας είναι να βρουν ομάδες οι Σάβιτς, Γιάκολις και Λαφράνς. Τρεις ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη και δεν προπονούνται με την ομάδα. 

Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες και για τους τρεις, αλλά οι προτάσεις που έγιναν δεν ικανοποίησαν και τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να προκύψει συμφωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X