ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Mission…Ντέβι

Σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τον Αργεντινό

Τάσος Χρυσοστόμου

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ ψάχνεται την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς γράφτηκαν πάρα πολλά για τον Τόμας. Ο άσσος του ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται στα απαραίτητα επίπεδα, αυτά που τον συνηθίσαμε στην προηγούμενη του θητεία δηλαδή.

Προσωπικό στοίχημα

Σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να πέσει το βάρος των κακών εμφανίσεων μόνο στον Αργεντινό, καθώς τα θέματα που ταλανίζουν τους «γαλαζοκίτρινους» κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι πολλά.

Κατά την προσωπική μου άποψη το βασικότερο πρόβλημα είναι η δυσκολία στην δημιουργία φάσεων. Ο Ντέβι είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσθέσει ταχύτητα στην ανάπτυξη παιχνιδιού και να μοιράσει παιχνίδι τόσο δεξιά όσο και αριστερά. Είτε με κάθετες πάσες είτε με φαρμακερές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου.

Κανένας από τους προκάτοχους του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν κατάφερε να ξυπνήσει τον εγωισμό του Αργεντινού ούτε την ατομική του ποιότητα. Ένας παίκτες που υπό κανονικές συνθήκες μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη βαρόμετρο στην απόδοση των πρωταθλητών.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, από την πρώτη κιόλας προπόνηση, ο Εβρίτης κόουτς έπιασε από κοντά τον 31χρονο. Από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλος παίκτης στην ομάδα με τα χαρακτηριστικά του μεσοεπιθετικού του ΑΠΟΕΛ, η αφύπνιση του είναι απαραίτητη, πόσο μάλλον σε αυτό το κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα τόσο από τα στημένα όσο και από τις διεισδύσεις του στην περιοχή του αντιπάλου.

Ο ΑΠΟΕΛ κοντράρεται το Σάββατο, στο σπίτι του, με τον Απόλλωνα. Ένα παιχνίδι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά το σημερινό αποτέλεσμα της ομάδας της Λεμεσού, καθώς θα καίγεται για βαθμολογικό όφελος. Οι δυσκολίες θα είναι πολλές. Γίνεται ευκόλως αντιληπτό ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία, στο κατάλληλο χρονικό σημείο για τον Ντέβι να δώσει απαντήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X