ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Μια προετοιμασία που δεν μοιάζει σαν τις άλλες

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Το ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε χθες την πρώτη του προπόνηση ενόψει και της νέα σεζόν, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει το σύνθημα για σκληρή δουλειά. Και η αλήθεια είναι πως μπροστά τους οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν έναν ακόμη μαραθώνιο στον οποίο για να ανταπεξέλθουν θα πρέπει τώρα να κοπιάσουν πολύ.

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως η σεζόν θα είναι πιο μικρή και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος περισσότερα. Είναι και το γεγονός πως στο καλεντάρι υπάρχουν και περισσότερα παιχνίδια εθνικών ομάδων, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα δυσκολεύονται να πάρουν ανάσες, ενώ αν περάσεις σε Ευρωπαϊκούς ομίλους… θα τρέχεις χωρίς σταματημό μιας και οι εβδομάδες χωρίς Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ανήκουν στο παρελθόν.

Ως εκ τούτου το πρόγραμμα των «Γαλαζοκίτρινων» θα είναι βαρύ, και η προετοιμασία απόκτα ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Αν δε στην εξίσωση βάλουμε και το γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που έχουν να παίξουν επίσημο παιχνίδι πριν μπει στη ζωή μας ο κορωνοϊός, τότε ναι η δουλειά του Εβρίτη τεχνικού με τους ποδοσφαιριστές του τώρα είναι πέρα για πέρα σημαντική.

Φέτος στην πραγματικότητα οι ποδοσφαιριστές – αθλητές θα μετρήσουν πολύ, γιατί δεν μπορούν όλοι να βγάλουν μια σεζόν στα κόκκινα με ελάχιστη ξεκούραση.

Η ουσία πάντως είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση. Να βάλει τις βάσεις σε μια ομάδα, μετά από τέσσερις μήνες χωρίς μπάλα και με μια σεζόν με ασφυκτικό καλεντάρι να έρχεται. Η φετινή προετοιμασία δεν μοιάζει σαν τις άλλες και η σημασία της είναι υψίστη και αν όντως οι «Γαλαζοκίτρινοι» λειτουργήσουν σωστά, τότε θα έχουν ένα συν σε όλη τη σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X