ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Οι προεκτάσεις της ενίσχυσης

Ήταν προγραμματισμένη η ενίσχυση του Δ.Σ. της εταιρείας

Εφραίμ Γεωργίου

Με ψηλά γράμματα πέρασε η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση του Διοικητικού Συμβουλίου με τρία νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Θεοχάρους, Νίκος Κουγιάλης και Θανάσης Χριστοφόρου είναι πλέον μέλη του Δ.Σ και θα προσφέρουν από εκεί τις υπηρεσίες στο ΑΠΟΕΛ.

Μια κίνηση ουσίας με άτομα που έμπρακτα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Και δεν αναφερόμαστε στο να βάλουν οι άνθρωποι το χέρι στην τσέπη τους και να βοηθήσουν οικονομικά (κάτι που δεν χρειάζεται να είσαι μέλος του Δ.Σ. για να το πράξεις, αλλά αναφερόμαστε στις γνώσεις τους.

Πρόκειται για τρεις ανθρώπους οι οποίοι κουβαλούν μαζί τους πολλές γνώσεις για την λειτουργία μιας εταιρείας και οι οποίοι έχουν προσφέρει με διάφορους τρόπους στο ΑΠΟΕΛ πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι και τώρα οι τρεις τους θα βοηθήσουν έμπρακτα στη λειτουργία της εταιρείας σε μια περίοδο πολύ σημαντική μιας και είναι δεδομένο πως το ποδόσφαιρο θα περάσει μια μεγάλη κρίση. Η σωστή διαχείριση σε μια ομάδα είναι το Α και το Ω έτσι ώστε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που θα βρει μπροστά της. 

Η κίνηση πάντως αυτή για ενίσχυση του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ δεν έρχεται ένεκα του κορωνοϊού αλλά είναι μια κίνηση που μελετούσαν εδώ και καιρό στον «Αρχάγγελο» και είχαν στα πλάνα τους να συμβεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X