ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Μετά την ΑΕΛ… προπονητής

Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Λούκα Χατζηλούκα και αυτό δίνει την ευκαιρία για ψάξιμο εις βάθος

Ο Λούκας Χατζηλούκας τόνισε για ακόμη μια φορά χθες, πως δεν πρόκειται να αναλάβει μόνιμα τη θέση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ. Και αυτό γιατί ο ίδιος δεν έχει τις αντοχές να το πράξει και προτιμά να έχει τον ρόλο του βοηθού προπονητή. Αυτό όμως είναι κάτι που το ξέρει καλά η διοίκηση Πετρίδη και γι’ αυτό μαζί με τον Ντομένικο Τέτι, θα αξιολογήσουν περιπτώσεις προπονητών, ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος.

Πίεση χρόνου δεν υπάρχει και οι «Γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή. Δεν υπάρχει περιθώριο για μια κακή επιλογή. Έτσι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, το θέμα προπονητή θα τραβήξει ακόμη ένα περίπου δεκαήμερο.

Αναμένεται δηλαδή πως ο Λούκας Χατζηλούκας θα είναι στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ως υπηρεσιακός προπονητής, τόσο στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας όσο και στον αγώνα με την ΑΕΛ. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και γι’ αυτό και η διοίκηση Πετρίδη μαζί με τον Τέτι παίρνουν τον χρόνο τους για την επιλογή.

Πάντως όπως αναφέραμε και νωρίτερα οι επαφές με διάφορους ατζέντηδες έχουν ήδη ξεκινήσει. Συγκεκριμένα σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις υπήρξαν ραντεβού της διοίκησης με ατζέντηδες, ώστε να συζητήσουν επί του θέματος του προπονητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξεμπούκωσε ο ΑΠΟΕΛ (vid)

Ξεμπούκωσε ο ΑΠΟΕΛ (vid)

Μετά από αυτή την επικράτηση, ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας
24sports team
 |  ΔΟΞΑ
Free Τάμαρι

Free Τάμαρι

Το μεγάλο «στοίχημα» για το Νορβηγό προπονητή είναι η αξιοποίηση του Ιορδανού παικταρά
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
X