ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Μένουν αυτοί που το «κέρδισαν» στο γήπεδο

Αυτοί που το αξίζουν

Γιάννης Κουδουνάς

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το γεγονός πως έχει αλλάξει η ζωή όλων μας, αφού έχει μπει μια νέα τάξη πραγμάτων και η οποία όλοι ευελπιστούμε να λάβει ένα τέλος το συντομότερο δυνατόν.

Ο ιός αυτός «κτύπησε» για τα καλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου, με την αβεβαιότητα να είναι στο επίκεντρο κι αυτό γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιο είναι το μέλλον των πρωταθλημάτων που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Το ποδόσφαιρο έχει πάει σε δέυτερη μοίρα και στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο ευελπιστούν να μείνουν μακριά από τον ιό, του οποίου την ονομασία έχουμε κουραστεί να λέμε και να διαβάζουμε.

Ωστόσο, καλό είναι να κοιτάξουμε το μέλλον, το οποίο για κάποιους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είναι αβέβαιο για το εάν θα είναι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Υπάρχουν όμως κι άλλοι που δείχνουν να κερδίζουν με την απόδοση τους μια θέση στο ρόστερ και να αξίζουν την παραμονή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή εκεί όπου ο Βιντ Μπέλετς έχει κερδίσει δίκαια την θέση κάτω από τα δοκάρια και σίγουρα στον ΑΠΟΕΛ θα έχουν να λένε πως το περασμένο καλοκαίρι βρήκαν τον τερματοφύλακα με τον οποίο θα πορευτούν τα επόμενα χρόνια.

Στην αμυντική γραμμή, ο Γιώργος Μερκής συνεχίζει να εντυπωσιάζει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά παρόλο που διανύει το 35ο του έτος. Ιωάννου, Βούρος και Γουίλερ είναι το παρών και το μέλλον της ομάδας, ουδείς γνωρίζει όμως εάν θα έρθει πρόταση το καλοκαίρι για τον σκούλλο.

Περνάμε στον χώρο του κέντρου και τον Άλεφ που σίγουρα αναμένεται να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός, αρχής γενομένης από όποτε επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτό ισχύει και για τους Γένσεν-Ντε Βινσέντι, παίκτες που μπορούν να κρατήσουν μπάλα, αρκεί να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους.

Κλείνουμε με την επίθεση, στην οποία ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε το μεγαλύτερο του πρόβλημα φέτος, με τους Πάβλοβιτς και Χαλένιους να μην έχουν αποδείξει εώς τώρα πως μπορεί η ομάδα να στηριχθεί σε αυτούς. Όλα εναπόκεινται στις ορέξεις του Αλ Τάμαρι, για τον οποίο δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές το ερχόμενο καλοκαίρι...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X