ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Μένει Αρχάγγελο ο Μαροκινός

Θετικές και οι δυο πλευρές

Μπορεί άπαντες στο ΑΠΟΕΛ να έχουν επικεντρωθεί στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ωστόσο παράλληλα με αυτό τρέχει και ο προγραμματισμός της νέας σεζόν. Μια σειρά από συμβόλαια εκπναίουν κι όπως φαίνεται το βασικός κορμός θα παραμείνει ίδιος.

Σε αυτή την κατηγορία μπαίνει και το όνομα του Ισάμ Τσεμπάκ. Παρά το γεγονός πως βρίσκεται στα 34 του χρόνια, στο ΑΠΟΕΛ θεωρούν πως έχει ακόμη να δώσει πράγματα και επί τούτου έχουν ξεκινήσει οι επαφές για ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Εξάλλου η φετινή χρονιά του δικαιολογεί απόλυτα την πεποίθηση που υπάρχει στο Γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, μιας και είναι ένας εκ των πιο σταθερών ποδοσφαιριστών της ομάδας έχοντας παράλληλα τεράστια συμβόλη τόσο στο αμυντικό (καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος) όσο και στο επιθετικό κομμάτι (σκόραρε 5 τέρματα).

Με τη σειρά του ο Μαροκινός είναι πέρα για πέρα θετικός στο να παραμείνει κάτοικος Αρχαγγέλου και στη νέα σεζόν, κι όπως λέει το ρητό, σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός…

Γενικότερα όπως προκύπτει απ’ το ρεπορτάζ το ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να ξηλώσει τον αμυντικό μηχανισμό που έχει δημιουργήσει. Αντίθετα Πέτροβιτς, Κονσταντίνοφ, Σούσιτς και Τσεμπάκ (παίκτες που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο τους) θα φοράνε κατά πάσα πιθανότητα την Γαλαζοκίρινη φανέλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση