ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Μεγάλα διλήμματα

Κάθε απόφαση ζυγίζεται ξανά και ξανά με το χρόνο να πιέζει

Πολλά πράγματα που μοιάζουν αντικρουόμενα μεταξύ τους βγαίνουν από το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες ώρες, γεγονός που συνδέεται με τη δυσκολία των αποφάσεων που έχει να πάρει η διοίκηση Πετρίδη μετά την ήττα από την Πάφο.

Η ιστοσελίδα μας έψαξε το θέμα και σας μεταφέρει όσα έγιναν ή καλύτερα δεν έγιναν στην πολύωρη συνεδρία του Δ.Σ. Όπως θα προσέξατε, ανέβηκαν φωτογραφίες από την προπόνηση, την οποία διευθύνει κανονικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Γεγονός που πιστοποιεί πως δεν έχει προκύψει απόφαση αποχώρησής του.

Όμως η τάση, με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, στο Δ.Σ. είναι πως αυτή τη στιγμή για το καλό της ομάδας είναι και παραμένει όπως προκύψει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Εκεί που κολλά το όλο θέμα είναι στο οικονομικό, αφού στις συζητήσεις για λύση του συμβολαίου του ο Ουζουνίδης παρουσιάζεται ανένδοτος. Ζητά το υπόλοιπο του συμβολαίου του ως αποζημίωση.

Παράλληλα, οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του δεν έφεραν ομοφωνία στις τάξεις της διοίκησης καθώς για τον επικρατέστερο υποψήφιο εκφράστηκαν επιφυλάξεις. Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία για νέο προπονητή και ούτε τρόπος να αποχωρήσει ο νυν, συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι εκτιμήσεις για το τι τελικά θα συμβεί είναι παρακινδυνευμένες με το χρόνο ενόψει του ντέρμπι στο «Α. Παπαδόπουλος» με την Ανόρθωση ολοένα να πιέζει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες απώλειες αφού ναι μεν είναι νωρίς αλλά όσο ο ΑΠΟΕΛ δε συνέρχεται οι ελπίδες του για τίτλο απομακρύνονται. Το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα χωρίς αλλαγή προπονητή, θα φανεί μόνο στο γήπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση