ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Με τέτοιο ντιλ κάνεις παιχνίδι...

Απ' την Ουκρανία στην Κύπρο και πλέον μπήκε επιθετικά στο παζάρι

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Οι εκκρεμότητες στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ υπάρχουν ακόμη και ο προγραμματισμός συνεχίζεται, με τις τελευταίες μέρες όμως η κινητικότητα να είναι αυξημένη. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι μιας και Πρόδρομος Πετρίδης ξέρει καλά πως να κινηθεί στο παζάρι. Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει η Parimatch με την χορηγική συμφωνία.

Και αυτό γιατί πολύ απλά αλλιώς κινείσαι όταν έχεις εξασφαλισμένο το συμβόλαιο με τον μεγάλο σου χορηγό και αλλιώς αν είσαι σε εκκρεμότητα. Ο Πρόδρομος Πετρίδης φαίνεται πως έκλεισε το deal με την Parimatch και ουσιαστικά «κλείδωσε» ένα πολύ ψηλό ποσό για τα ταμεία της ομάδας. Κοντά στις 400 χιλιάδες θα βρεθούν στον «Αρχάγγελο» απ’ την στοιχηματική εταιρεία αν τελικά γίνει η ανανέωση. Τέτοια ποσά δύσκολα τα βρίσκεις στις μέρες μας.

Με την άνεση λοιπόν που σου δίνει ένα τέτοιο ντιλ κινείσαι και πιο ελεύθερα στην αγορά. Δεν σημαίνει πως θα γίνουν υπερβολές και το μπάτζετ θα βρεθεί στα περσινά επίπεδα με περίπου 7 εκατομμύρια payroll, αλλά μετά την πανδημία, το να «κλειδώνεις» ένα τέτοιο ντιλ, και σε εποχή που ούτε καν τα χρήματα απ’ τα διαρκείας δεν μπορείς να έχεις (ακόμη δεν κυκλοφόρησαν), έχεις τη δυνατότητα να κάνεις παιχνίδι.

Και αυτό πράττει ο Πρόδρομος Πετρίδης και το ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη στιγμή. Κάνει παιχνίδι και είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τα θέλω του Μαρίνου Ουζουνίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση