ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Με συνταγή Ντομίνγκεζ μέχρι... Φλεβάρη

Η επόμενη μέρα μετά το «όχι» του εφετείου για μείωση της ποινής του Σα Πίντο

Δεν καρποφόρησε η προσπάθεια στον ΑΠΟΕΛ για μείωση της ποινής του Σα Πίντο. Όπως γνωστοποίησε χθες με ανακοίνωση της η ΚΟΠ (δες ΕΔΩ), τα πέντε μέλη του εφετείου αποφάσισαν κατά πλειοψηφία (4 - 1) να απορρίψουν την έφεση και ως εκ τούτου, η ποινή παραμένει η ίδια.

Πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πορευθούν μέχρι τα μέσα Φεβρουάριου χωρίς τον Πορτογάλο τεχνικό καθώς η ποινή ξεκίνησε να μετράει 8 ημέρες μετά την γνωστοποίηση της απόφασης. Η σχετική ανακοίνωση για την τιμωρία του Σα Πίντο γνωστοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου και ως εκ τούτου άρχισε να την εκτίει από τις 14 του μήνα.

Ο 51χρονος προπονητής θα συνεχίσει να βλέπει και να κατευθύνει τους αγώνες της ομάδας από τα θεωρεία ενώ στον πάγκο θα είναι ο Χοσέ Ντομίνγκεζ.

Στον ΑΠΟΕΛ ξεκαθάρισαν πως όποιο και να είναι το εύρος της ποινής του τεχνικού της ομάδας δεν πρόκειται να προβούν σε αλλαγή προσώπων στο τεχνικό επιτελείο καθώς η «φόρμουλα» με τον Ντομίγνκεζ στον πάγκο και τον Σα Πίντο στα θεωρία φαίνεται πως… δουλεύει.

Θυμίζουμε πως από τη μέρα που λειτουργεί αυτό το μοντέλο, η ομάδα της πρωτεύουσας κέρδισε όλους τους αγώνες της.

Παρόλα αυτά, εννοείται πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αποτελεί ερωτηματικό αναφορικά με το πως θα επηρεάσει την ομάδα σε βάθος χρόνου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό που θα επιχειρήσει ο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι πρωτόγνωρο για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και μένει να δούμε εάν η απόφαση για παραμονή του Ίβηρα προπονητή θα βγάλει ασπροπρόσωπους τους ιθύνοντες του συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μόνος του

Μόνος του

Δεν δέχτηκε ερώτηση για το μέλλον του ο Πορτογάλος
 |  HOT SPOT