ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Μάκης in

Αυτό καταδεικνύουν τα υφιστάμενα δεδομένα

24sports team

info@24sports.com.cy

Σημαντικές εξελίξεις προέκυψαν σήμερα στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ, με την εταιρεία των «γαλαζοκιτρίνων» να ορίζει ημερομηνία για την Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου στο «Pavilion Hall» (δες ΕΔΩ).

Σημαντικότερη εξέλιξη από τον ορισμό της ΓΣ αποτελούν οι πληροφορίες που έφερε στο προσκήνιο νωρίτερα η ιστοσελίδα μας με ρεπορτάζ (δες ΕΔΩ), σχετικά με τις προθέσεις του Θεόδωρου Κυριακίδη ο οποίος σκέφτεται σοβαρά να μην κατεβάσει συνδυασμό για να διεκδικήσει τα ηνία της εταιρείας.

Πλέον φαντάζει αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει εκλογική αναμέτρηση στην επερχόμενη ΓΣ καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει εκφράσει κάποιος άλλος συνδυασμός ενδιαφέρον για να αναλάβει την ποδοσφαιρική εταιρεία.

Βέβαια, ούτε ο Πρόδρομος Πετρίδης γνωστοποίησε ακόμα επίσημα της προθέσεις του, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα ζητήσει ανανέωση εντολής από τους μεγαλομετόχους.

Το «makis-out» είναι το hashtag που χρησιμοποιείται κατά κόρον στα social media από αρκετούς ΑΠΟΕΛίστες που ζητούν την αποχώρηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και δείχνει μάλλον «makis in», καθώς όπως όλα δείχνουν ο νυν πρόεδρος της εταιρείας θα πάει στη ΓΣ χωρίς να έχει ουσιαστικά αντίπαλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση