ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Λανθασμένες «σειρήνες»

Τα δεδομένα με τον κεντρικό αμυντικό των «Γαλαζοκιτρίνων»

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Ο Πραξιτέλης Βούρος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, μιας και Ελληνικά δημοσιεύματα αναφέρουν ζεστό ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών. Μάλιστα κάποια εξ αυτών σημείωναν πως υπάρχει και επίσημη κρούση για τον Ελλαδίτης κεντρικό αμυντικό (που μπορεί να δώσει λύσεις και ως δεξί μπακ).

Τη δεδομένη στιγμή επίσημη πρόταση προς το ΑΠΟΕΛ για τον Πραξιτέλη Βούρο απ’ την ΑΕΚ Αθηνών δεν υπάρχει. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται υπό παρακολούθηση, όμως οι «Γαλαζοκίτρινοι» δεν έχουν κάτι χειροπιαστό. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται επίσημα απ’ του ΑΠΟΕΛ. Έτσι οι «σειρήνες» για πρόταση ήταν λανθασμένες.

Γενικότερα όμως ο Πραξιτέλης Βούρος αλλά και μερικοί ακόμη ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, βρίσκονται στο μικροσκόπιο άλλων ομάδων. Συχνά πυκνά σκάουτερς παρακολουθούν παιχνίδια των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ με στόχο να καταλήξουν στην απόφαση για το αν θα κινηθούν επίσημα.

Στο μικροσκόπιο πάντως της ΑΕΚ Αθηνών είναι και ο Νικόλας Ιωάννου, κάτι που αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας προ ημερών. Όμως ούτε και γι’ αυτόν υπάρχει τώρα επίσημη πρόταση τη δεδομένη στιγμή.

Σύντομα όμως θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του «Τίγρη», αν και στην πραγματικότητα δύσκολα θα δώσει το ποσό που ψάχνει το ΑΠΟΕΛ για να παραχωρήσει ένα σημαντικό του «γρανάζι» και πόσο μάλλον τον Γενάρη, που η αγορά είναι πολύ δύσκολη.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X