ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Κύκλοι κατά των εκλογών… δύσκολα όμως

Εν αναμονή της ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Πρόδρομου Πετρίδη

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει αρχίσει ενώ συνεχίζονται και οι διεργασίες που αφορούν στα διοικητικά.

Όσον αφορά στο ενδιαφέρον που εκφράστηκε από τον Θεόδωρο Κυριακίδη για δημιουργία συνδυασμού, νεότερα αναμένεται να προκύψουν από εβδομάδας.

Συνεχίζει τις επαφές

Επικοινωνήσαμε σήμερα (30/3) το μεσημέρι μαζί του και μας είπε λακωνικά ότι συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του αναμένοντας τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου και τις εισηγήσεις του ελεγκτικού οίκου.

Ακόμα ο κ. Πετρίδης

Ο νύν πρόεδρος της Εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ωστόσο είναι πολλές και σημαντικές οι ενδείξεις που τον φέρνουν να διεκδικεί την επανεκλογή του.

Επιθυμούν να αποφευχθούν οι εκλογές

Μια μερίδα παλιών, παραδοσιακών στελεχών του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι είναι και μέτοχοι της Εταιρείας, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποφευχθεί η εκλογική αντιπαράθεση με την συνεργασία όλων όσων ενδιαφέρονται για την διοίκηση της Εταιρείας.

Δύσκολο να αποφευχθεί η εκλογική αντιπαράθεση

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως εκτιμούμε ότι είναι ανέφικτη μια τέτοια περίπτωση αφού, με βάση τα όσα έχουν λεχθεί, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην φιλοσοφία που διέπει τον τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, από τους ενδιαφερόμενους να ηγηθούν της Εταιρείας από τη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Διαβάζει...το χρέος

ΑΠΟΕΛ: Διαβάζει...το χρέος

Ο Θεόδωρος Κυριακίδης πήρε σήμερα τον οικονομικό έλεγχο και αφού τον μελετήσει θα ανακοινώσει το πλάνο του
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
Δεκάλογος... ευαγγέλιο

Δεκάλογος... ευαγγέλιο

Δεν γίνεται να υπάρξει καμιά παρέκκλιση από τα σημεία που έθεσε ο Γιάννης Δημητρίου
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΠΟΕΛ