ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Κουβέντα για Γενάρη

Επιτακτική ανάγκη μόνο… μια

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί ευκαιρία για ανασύνταξη, δουλειά και περαιτέρω βελτίωση για όλες τις ομάδες του νησιού, ενώ παράλληλα δειλά δειλά ξεκινά κι η πρώτη κουβέντα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εξαίρεση σε αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελεί το ΑΠΟΕΛ, το οποίο στην εποχή Βλάνταν Μιλόγεβιτς παίρνει άριστα στην αποτελεσματικότητα, με μελανό όμως σημείο την αφλογιστία των επιθετικών του.

Όταν μάλλον πρόκειται για την μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της, χωρίς να σκοράρουν ούτε κι ένα τέρμα οι επιθετικοί, τότε η ανάγκη να ψάξεις έναν στράικερ ολκής είναι επιτακτική.

Επί αυτού ήδη οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν βγει στην αγορά με στόχο να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά. Δεν είναι τυχαίο πως στην Ελλάδα ήδη παίζει το όνομα του Καρέλη ως υποψήφιος στόχος του ΑΠΟΕΛ, ενώ στην πορεία η λίστα της ονοματολογίας αναμφίβολα θα μεγαλώσει.

Πέραν απ’ τον επιθετικό τη δεδομένη στιγμή το ΑΠΟΕΛ δεν φαίνεται να χρειάζεται άμεσα ενίσχυση αλλού, κι αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς την ευκαιρία μέσα απ’ την αξιολόγηση του να αποφασίσει αν χρειάζεται άλλο ποδοσφαιριστή και σε ποια θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τα πακέτα της τελικής φάσης και τη μέχρι τώρα προπώληση, έχουν εξασφαλισμένη θέση κοντά ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ