ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Κόρε follows Ντέβι

Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιμονή του Νορβηγού

Σάββας Λαζανιάς

O Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν συμπλήρωσε αισίως πέντε αγώνες στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα ο Νορβηγός προπονητής προχώρησε σε εκτεταμένο rotation στην ενδεκάδα όμως διατήρησε για άλλη μια φορά τον Τόμας Ντε Βινσέντι στο αρχικό σχήμα. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αργεντινός είναι ο μόνος παίκτης που πήρε φανέλα βασικού σε όλα (5) τα παιχνίδια με τον Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν και αυτό λέει πάρα πολλά. Η επιμονή του Νορβηγού προς το πρόσωπο του Ντέβι μόνο τυχαία δεν είναι.

Συνεχίζει να τον πιστεύει ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν

Ο Ντε Βινσνέντι διανύει μια περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος όμως ο κ. Ινγκεμπρίγκτσεν δεν τον βγάζει από την ενδεκάδα. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος παίκτης στο ρόστερ της ομάδας που να διαθέτει τα στοιχεία του Αργεντινού έτσι ώστε να μπορεί αναλάβει ρόλο επιτελικού.

Δεν έχει κι άδικο ο κ.Ινγκεμπρίγκτσεν. Ούτε ο Μάτιτς αλλά ούτε και κανένας άλλος δεν μπορούν να φέρουν βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας. Σίγουρα, θα μιλούσαμε πάνω σε διαφορετική βάση εάν βρισκόταν στο ρόστερ ο Ζαχίντ όμως με βάση τα τωρινά δεδομένα ο Ντε Βινσέντι είναι αυτός που κρατά το κλειδί. Μόνο αυτός μπορεί να μεταμορφώσει τον ΑΠΟΕΛ μεσοεπιθετικά και για αυτό επιμένει σε αυτόν τόσο πολύ ο Νορβηγός. 

Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια προσπαθεί αρκετά ο Αργεντινός όμως δεν του βγαίνουν αυτά που επιχειρεί μέσα στο γήπεδο.  Ο Ντε Βινσέντι δείχνει αρκετή θέληση για να ανακάμψει αγωνιστικά όμως για την ώρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Σε καμία περίπτωση δεν ξέχασε τη μπάλα που ξέρει. Αυτό που χρειάζεται είναι μια «αγωνιστική σπίθα» για να πάρει τα πάνω του.

Ο Ντέβι δέχτηκε αρκετή κριτική μέσα στο 2019 (ίσως και δικαιολογημένα) για την υπερβολική του ενασχόληση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αργεντινός έχει να κάνει ανάρτηση πάνω από 20 μέρες. Η αλήθεια είναι ότι στη περίπτωση του Ντέβι ταιριάζει γάντι η παροιμία «Έβγαλε όνομα ο θεριστής».

Στο χέρι του είναι να αλλάξει εντελώς την εικόνα που έχουν για αυτόν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν συνεχίζει να τον πιστεύει και να τον ακολουθεί πιστά και αυτό που έχει να κάνει ο Ντέβι είναι να προσπαθήσει περισσότερο για να τον βγάλει ασπροπρόσωπο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X