ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Κι όμως ο Μπέζιακ τους έβαλε τα γυαλιά

Σημαντική πρωτιά για τον Σλοβένο επιθετικό

Σάββας Λαζανιάς

Ο Ρομάν Μπέζιακ έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο, σκοράροντας τα δυο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του.

Ο Σλοβένος διαθέτει την καλύτερη συχνότητα σκοραρίσματος

Ο 30χρονος Σλοβένος επιθετικός μπορεί να μην αποδείχτηκε ο επιθετικός ολκής που περίμεναν όλοι στον ΑΠΟΕΛ όμως έβαλε κι αυτός το μικρό του λιθαράκι στην κατάκτηση του τίτλου και στην ανάδειξη την κορυφαίας επιθετικής γραμμής του πρωταθλήματος.

Κατέγραψε 690 αγωνιστικά λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Τα γκολ που πέτυχε σε συνάρτηση με το χρόνο συμμετοχής που πήρε στο πρωτάθλημα τον καθιστούν ως τον ποδοσφαιριστή με την καλύτερη συχνότητας σκοραρίσματος του ΑΠΟΕΛ στο φετινό μαραθώνιο.

Σίγουρα αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μπέζιακ έχει το εύκολο γκολ ή ότι είναι καλύτερος από τους άλλους φορ όμως τα νούμερα δείχνουν ότι είναι πρώτος σε αυτό τον τομέα. Αντίθετα, αυτό το στατιστικό δείχνει ότι δεν υπήρχε κανένας παίκτης στο φετινό ρόστερ που να έχει το εύκολο γκολ.

Αυτός ο ποδοσφαιριστής που έλειψε φέτος από τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να έρθει το καλοκαίρι για να μπορέσουν οι πρωταθλητές να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις την είσοδο τους σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ με την καλύτερη συχνότητα σκοραρίσματος στο πρωτάθλημα:

Μπέζιακ (4 γκολ σε 690 λεπτά): 1 γκολ κάθε 172 λεπτά
Μοράις (13 γκολ σε 2252 λεπτά): 1 γκολ κάθε 173 λεπτά
Βιντιγκάλ: 1 γκολ σε 177 λεπτά
Ντε Βινσέντι (4 γκολ σε 866 λεπτά): 1 γκολ κάθε 216 λεπτά
Τάμαρι (9 γκολ σε 2004 λεπτά): 1 γκολ κάθε 222 λεπτά
Νατέλ (8 γκολ σε 1980 λεπτά): 1 γκολ κάθε 247 λεπτά

Μπάλογκ (2 γκολ σε 501 λεπτά): 1 γκολ κάθε 250 λεπτά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X