ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Καθρέφτης…ο Ανουάρ

Η αγωνιστική συμπεριφορά του Μαροκινού είναι ενδεικτική της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι «γαλαζοκίτρινοι»

Σάββας Λαζανιάς

Ανουάρ Τουχάμι...ότι πιο ποιοτικό υπάρχει στο φετινό ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, αν και στα τελευταία δυο παιχνίδια που αγωνίστηκε είχε αρνητικό πρόσημο με την παρουσία του. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τεθούν σε αμφισβήτηση η ποιότητα και οι ικανότητες του 25χρονου άσου.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν τόσο άσχημη ψυχολογία, με την αγωνιστική συμπεριφορά του Ανουάρ να είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στον Αρχάγγελο. Αναφερόμαστε σε ένα παίκτη ο οποίος μαζί με τον Ζαχίντ ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού στην περσινή αγωνιστική περίοδο. Καμία σχέση δεν έχει ο Ανουάρ που βλέπαμε στον ΠΑΟ με αυτόν που βλέπουμε τώρα.Το ίδιο ισχύει και για τον Ζαχίντ όπως και για την πλειοψηφία των παικτών του ΑΠΟΕΛ, αν συγκρίνουμε τις προηγούμενες τους χρονιές.

Ο Ανουάρ είχε τέσσερις κίτρινες κάρτες σε 16 αγώνες πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Με τον ΑΠΟΕΛ έχει ήδη 5 κάρτες σε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ σε κάποια παιχνίδια είχε «φλερτάρει» έντονα και με την αποβολή.  Στο ματς με την Πάφο ήταν συγκλονιστικός. «Έφαγε» αμέτρητες κλωτσιές, μάτωσε κυριολεκτικά όμως επισκίασε την εξαιρετική του εμφάνιση με την αψυχολόγητη ενέργεια που έκανε με το χέρι. Το θέμα με τον Μαροκινό είναι καθαρά ψυχολογικό, κάτι το οποίο ισχύει για όλους τους παίκτες.

Η έλλειψη καθαρού μυαλού που υπάρχει σχεδόν σε όλους τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ οφείλεται στην κακή ψυχολογία. Εκεί θα πρέπει να εστιάσει περισσότερο ο Μικ Μακάρθι. Μόνο μέσα από τη βελτίωση της ψυχολογίας των παικτών θα έρθει και η όποια αγωνιστική βελτίωση της ομάδας στη συνέχεια. Το έργο του Ιρλανδού είναι ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση