ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Κατεβάζει συνδυασμό ο Κυριακίδης!! (ανακοίνωση)

Κατέρχεται ως υποψήφιος στην Γενική Συνέλευση

Μέσω γραπτής ανακοίνωσης προς τα ΜΜΕ, ο Θεόδωρος Κυριακίδης ενημέρωσε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι θα κατεβάσει συνδυασμό στην Γενική Συνέλευση της 23ης Μαρτίου, με στόχο να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας. Η σύνθεση του συνδυασμού θα ανακοινωθεί στο σύντομο μέλλον, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Κυριακίδης. 

Η ανακοίνωση: 

Φίλες και φίλοι ΑΠΟΕΛίστες,

Με αίσθημα ευθύνης επιθυμώ να ενημερώσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι προτίθεμαι να κατέλθω ως υποψήφιος για εκλογή στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και αναλαμβάνω για το σκοπό αυτό να συγκροτήσω συνδυασμό ο οποίος θα ανακοινωθεί στο σύντομο μέλλον.

Επειδή η κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ μας έχει φθάσει, ως φαίνεται, στο απροχώρητο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, καλώ τον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί στο πλευρό της νέας αυτής προσπάθειας για να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίο οδηγούμαστε.

Συμμεριζόμενος την αντίληψη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ ότι ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη και του Συμβουλίου του έχει κλείσει, θεωρώ ότι για τη διαφύλαξη της ενότητας στον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να δοθεί η σκυτάλη σε νέα διοίκηση.

Το μέλλον του ΑΠΟΕΛ μας δεν μπορεί να συνεχίσει να υποθηκεύεται με ενέργειες και αποφάσεις κάθετα αντίθετες με το πνεύμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να ορθοποδήσει μόνο με τη βοήθεια του κόσμου του και κανενός άλλου.

Θεόδωρος Κυριακίδης
Λευκωσία την 3η Μαρτίου 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μας μπέρδεψαν...

Μας μπέρδεψαν...

Τιμούρ και Πουρσαϊτίδης μάλλον διάβασαν την κατάσταση διαφορετικά από την πλειοψηφία
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ