ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: «Κατάρα» και «ευχή» οι δανεικοί

Ο οικονομικός χάρτης του ποδοσφαίρου αλλάζει...

Εφραίμ Γεωργίου

Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο έχουν αρχίσει να φαίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο και η αλήθεια είναι πως το άθλημα θα αλλάξει οριστικά. Αυτό είναι μια διαπίστωση που παραδέχονται όλοι. Το θέμα είναι η επόμενη μέρα για τις ομάδες μας και το γεγονός πως όλοι θα πρέπει να ρίξουν το μπάτζετ τους. Έτσι το ΑΠΟΕΛ έχει την κατάρα και την ευχή την ίδια ώρα να έχει πολλούς δανεικούς.

Γιατί κατάρα;

Οι πολλοί δανεικοί σημαίνει πως για να τους αποκτήσεις θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη και αυτό γενικότερα δεν είναι κάτι απλό. Αν μάλιστα αναλογιστούμε πως οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν δανεικούς ποδοσφαιριστές απ’ το πάνω ράφι, τότε είναι εύκολα κατανοητό πως δύσκολα μπορεί να τους κρατήσει όλους. Αυτό θα συνέβαινε είτε με κορωνοϊό είτε χωρίς, όμως τώρα γίνεται πιο δύσκολο το έργο και επί της ουσίας θα πρέπει να υπάρξουν και πάλι αρκετές μεταγραφές ενόψει και της νέας σεζόν.

Γιατί ευχή;

Απ’ την άλλη όμως οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα πρέπει να ρίξουν το μπάτζετ τους, και όταν δεν έχεις δέσμευση με ποδοσφαιριστές που κουβαλούν μαζί τους πολύ ψηλά συμβόλαια, το να κατεβάσεις το μπάτζετ σου γίνεται πιο εύκολο. Δεν λέμε ψηλά συμβόλαια υπάρχουν και πέραν των δανεικών, όμως είναι σημαντικό το γεγονός πως το ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει δέσμευση με παίκτες που παίρνουν όντως ένα υψηλό ποσό.

Το σίγουρο είναι πως τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν για όλες τις ομάδες και χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός από όλους ώστε να μην μπουν σε επικίνδυνα μονοπάτια και στο ΑΠΟΕΛ δηλώνουν έτοιμοι και για τα νέα δεδομένα που θα βρουν μπροστά τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X