ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Καπνός χωρίς... φωτιά

Άγνοια στον «Αρχάγγελο» για τα δημοσιεύματα στην Ιταλία περί... Σκουφέτ

Δημοσιεύματα από Ιταλία μεριά ήθελαν την Σπαλ να εξετάζει την περίπτωση Σκουφέτ για τη θέση του τερματοφύλακα. Κάτι που επί της ουσίας θα σήμαινε μεταγραφή, μιας και ο Ιταλός διατηρεί συμβόλαιο συνεργασίας με το ΑΠΟΕΛ μέχρι και το 2023. Για την ώρα όμως δεν φαίνεται πως η συγκεκριμένη πληροφορία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Επί του ρεπορτάζ στον «Αρχάγγελο» δεν έχει φθάσει καμιά επίσημη πρόταση απ’ την Σπαλ, ενώ ούτε συζήτηση υπήρξε για την πιθανότητα μεταγραφής τους Ιταλού. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, ακόμη και ο Σκουφέτ δηλώνει άγνοια καθώς δεν τον έχει προσεγγίσει κανείς.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής άργησε να ενσωματωθεί στην ομάδα, όμως παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει σημάδια βελτίωσης, με την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι στιγμής να έρχεται στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Με τα πιο πάνω δεδομένα το σενάριο μεταγραφής του Ιταλού πορτιέρε στην Σπαλ δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Βέβαια στο ποδόσφαιρο τα πάντα κινούνται με πολύ γοργούς ρυθμούς και δεν αποκλείεται όντως σε κάποια φάση να απασχολήσει το συγκεκριμένο θέμα. Για την ώρα όμως το δημοσίευμα ήταν «καπνός χωρίς… φωτιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση