ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Κανονικά στον Αρχάγγελο ο Πίντο

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου

Υπό τις οδηγίες του Ρικάρντο Σα Πίντο πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο, χωρίς αυτό να σημαίνει οτιδήποτε όσο αφορά το μέλλον του.

Ο Πορτογάλος προπονητής συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν αποκλείεται να προκύψει εξέλιξη μέσα στη μέρα. Ο Σα Πίντο θα συναντηθεί με τον Πρόδρομο Πετρίδη εντός της ημέρας, συνάντηση η οποία αναμένεται να φέρει εξελίξεις.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα καταθέσει τις δικές του απόψεις όσο αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς, ενώ θα του ζητηθεί να δώσει εξηγήσεις και για τις χθεσινές του τοποθετήσεις στη συνέντευξη Τύπου.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον Πορτογάλο. Όπως γράψαμε νωρίτερα (δες ΕΔΩ) υπάρχει μια ισχυρή τάση εντός της διοίκησης για απομάκρυνση του Πορτογάλου, έτσι ώστε να επέλθει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα ενόψει και των τελευταίων αγώνων του πρωταθλήματος.

Το θέμα με τον Ρικάρντο Σα Πίντο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τις επόμενες ώρες, με τις πιθανότητες αποχώρησης του να είναι περισσότερες από τις πιθανότητες παραμονής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση