ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

AΠΟΕΛ: Καλώς τα παιδιά!

Τάμαρι και Ντε Βινσέντι δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό την πιο κατάλληλη στιγμή

Σάββας Λαζανιάς

Στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκαν αλλαγμένοι από τη γη ως τον ουρανό σε σχέση με προηγούμενους αγώνες. Η αλλαγή της ψυχολογίας που επέφερε η πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη έφερε θετικό αντίχτυπο στο αγωνιστικό κομμάτι για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ελλαδίτης πιστώνεται για το γεγονός ότι κατάφερε να ανυψώσει ψυχολογικά τους παίκτες και να τους κάνει να πιστέψουν στους εαυτούς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους έβγαλαν τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό στο γήπεδο. Η αυτοπεποίθηση που είχαν στις κινήσεις τους μέσα στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές ήταν απίστευτη.

Ενδεικτικά είναι τα παραδείγματα με τους Μούσα Αλ Τάμαρι και Τόμας Ντε Βινσέντι. Τους είδαμε και σε άλλα παιχνίδια να βγάζουν τσαμπουκά και θέληση όμως δεν τους έβγαινε γιατί δεν είχαν αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό, σε αντίθεση με το ματς του περασμένου Σαββάτου.

Ο Ντε Βινσέντι είχε μια σιγουριά στις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο και επιδίωκε να παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες, δείχνοντας τεράστια εμπιστοσύνη στα πόδια του και στις ικανότητες του. Μόνο από τις εκτελέσεις που έκανε στα στημένα φάνηκε ότι ο Ντέβι επανέκτησε ξανά την αυτοπεποίθηση του. Η αλλαγή στη ψυχολογία του συνέβαλε καταλυτικά στο να βρει ξανά τα πατήματα του. Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και με τον Μούσα Αλ Τάμαρι. Ο Ιορδανός έκανε παπάδες στο τελευταίο 20λεπτο του ντέρμπι και μας θύμισε τον παλιό καλό Τάμαρι, ο οποίος μπορεί στη μέρα του να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα βρει απέναντι του.

Τάμαρι και Ντε Βινσέντι αποτελούν δυο πολύ μεγάλα κεφάλαια για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι δυο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα αν εκπληρώσει τους στόχους της. Το ζητούμενο για τους δυο, όπως και γενικά για τον ΑΠΟΕΛ, είναι να δείξουν σταθερότητα και συνέχεια και να διατηρήσουν την απόδοση τους σε ψηλά επίπεδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X